Zoek een uitgave:
Alle bladen Gezondheid Hobby Jeugd Kunst
Reizen Lifestyle Man Management Natuur
Religie Vrouw Erotiek
Cover

6 surf Magazine

6|surf magazine een magazine met 100% inhoud over surfen en surfers uit de lage landen en geeft van cover tot cover gezicht aan de passie die surfers verbindt.

‘Surfers zijn de meest vrome mensen die je maar kunt bedenken,’ aldus surflegende Gerry Lopez. Surfen is een levensstijl die veel volgelingen heel serieus nemen en trouw blijven. Zowel beginnende cooks, als klassieke longboardrijders en powerhouse shortboarders zijn helemaal in de ban van dit oude natuurspel tussen zee en mens. Ook Nederland surft! Voor hen is 6|surf magazine een magazine met 100% inhoud over surfen en surfers uit de lage landen en geeft van cover tot cover gezicht aan de passie die hen allen verbindt. Het is een uitdaging om voor dit veelzijdige maar eensgezinde volkje een tijdschrift te bieden dat alle aspecten die ermee te maken hebben recht aandoet. Ons oprechte antwoord is 6|surf magazine.

Frequentie: 3

Verkoopprijs: €9,95

Bestellen
Cover

Access Kiteboard magazine

Access kiteboard magazine: het lijfblad voor alle kiteboarders in Nederland en België.

Kiteboarden is een relatief nieuwe opwindende sport die momenteel een razendsnelle en wereldwijde ontwikkeling doormaakt. Dagelijks raken er enthousiastelingen verslingerd aan de onbegrensde mogelijkheden die deze sport op het water en in de lucht biedt. The sky is the limit en Access kiteboard magazine is hiertoe een belangrijke toegangspoort. Niet alleen is het een betrouwbare gids als het gaat om goede techniek, veiligheid en materialen ook allerhande interessante roadstories, belangrijke evenementen, prachtig beeldmateriaal en interviews met grensoverschrijdende boarders krijgen hun plek. Kortom; een onmisbaar tijdschrift voor alle geïnteresseerde kiteboarders die hun vluchtroutes willen uitstippelen in de snelle wereld van het kiteboarden.

Frequentie: 5

Verkoopprijs: €7,95

Bestellen
Cover

Ameland Inzicht

Ameland's eerste glossy. Van, voor en over het eiland. Het magazine verschijnt meerdere keren per jaar. Beleving en kwaliteit staan centraal.

Ameland's eerste glossy. Van, voor en over het eiland. Het magazine verschijnt meerdere keren per jaar. Beleving en kwaliteit staan centraal. Een initiatief van ons, de eilanders zelf. Je ruikt de zee en proeft het eiland als je het magazine openslaat. Dan wil je alleen nog maar meer. Een must read als je van het eiland houdt, of gek bent op de Wadden.

Frequentie: 3

Verkoopprijs: €5,95

Bestellen
Cover

AmericA

AmericA is een kwartaalmagazine dat haar lezers informeert en entertaint over reizen in de Verenigde Staten en Canada.

AmericA is een kwartaalmagazine dat haar lezers informeert en entertaint over reizen in de Verenigde Staten en Canada. Met boeiende reisreportages, interessante achtergrondverhalen, lezenswaardige interviews, fraaie fotografie en praktische wenken.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €5,95

Bestellen
Cover

Amstelodamum

Amstelodamum - voor wie meer wil weten over historisch Amsterdam. In het Maandblad worden verrassende aspecten van de Amsterdamse historie beschreven, die steeds opnieuw het kostbare culturele erfgoed van de stad bevestigen.

Amstelodamum - voor wie meer wil weten over historisch Amsterdam. In het Maandblad worden verrassende aspecten van de Amsterdamse historie beschreven, die steeds opnieuw het kostbare culturele erfgoed van de stad bevestigen. Amstelodamum biedt niet alleen een podium aan experts op het gebied van de Amsterdamse geschiedenis, het heeft ook een maatschappelijke missie. Het houdt een scherp oog op ontwikkelingen die het karakter van Amsterdam in de toekomst kunnen bedreigen.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €7,50

Bestellen
Cover

Antroposofie Magazine (€ 7,95)

Een magazine dat je aan het denken zet en je uitnodigt om meer bewust eigen keuzen te maken voor de waarden waarmee je je als mens wilt verbinden.

Een tijdschrift over maatschappelijke en economische vernieuwing, natuur, duurzame landbouw en voeding en meer mensgericht onderwijs en zorg. Met aandacht uitgevoerd en zeer toegankelijk geschreven. Met verhalen over de waarde van werkelijke verbinding met dat wat je denkt, voelt en probeert om te zetten in daden. Over anders economische denken, biologisch-dynamische voeding, vrijeschoolonderwijs, feestelijke rituelen en nieuwe vormen van samenleven. Antroposofisch magazine zet je aan het denken.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €7,95

Bestellen
Cover

Archeologie Magazine

Archeologie magazine brengt op een toegankelijke manier de archeologie en geschiedenis van binnen- en buitenland. Met uitgebreide aandacht voor archeologie, geschiedenis, cultuur, exposities, reizen.

Archeologie magazine brengt op een toegankelijke manier de archeologie en geschiedenis van binnen- en buitenland. Met uitgebreide aandacht voor archeologie, geschiedenis, cultuur, exposities, reizen.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €6,95

Bestellen
Cover

Atelier

Kunst kijken en Kunst maken. Tips en bijzondere verhalen over kunst en kunstenaar.

Kunst kijken & Kunst maken. Atelier staat boordevol tips om de mooiste kunst te maken. Bijzondere verhalen over kunst en kunstenaars. Instructies om je eigen werk nog beter te maken. Een selectie van goede exposities.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €7,95

Bestellen
Cover

Ave Smakelijke groet

Tijdschrift met: wereldgerechten, recepten, ideeen, verhalen. Eten verbindt.

Gegroet! Kom binnen en eet mee. Gastvrijheid en samen eten horen bij elkaar en zijn ook in de Bijbel belangrijk. Met eten kun je goed doen aan anderen: heel direct door eten met anderen te delen, maar ook door verantwoordelijk met producten om te gaan. Door jouw keuzes help je mensen aan de andere kant van de wereld ook een goede maaltijd aan hun werk over te houden. Dit magazine van zendingsorganisatie GZB is geïnspireerd door exotische landen. Landen waar wij van kunnen proeven door maaltijden en de verhalen van zendingswerkers. Een lees- en doeboek, vol creatieve ideeën en recepten. Het magazine verschijnt één keer in de 2 jaar.

Frequentie: 1

Verkoopprijs: €6,95

Bestellen
Cover

Awater

Awater is het tijdschrift van de Poezieclub, in 2001 opgericht door toenmalig Dichter des Vaderlands Gerrit Komrij. Awater is een podium voor aanstormende en gevestigde dichters, brengt het laatste nieuws, recensies en reportages.

Awater is het tijdschrift van de Poezieclub, in 2001 opgericht door toenmalig Dichter des Vaderlands Gerrit Komrij. Awater is een podium voor aanstormende en gevestigde dichters, brengt het laatste nieuws, recensies en reportages.

Frequentie: 3

Verkoopprijs: €7,95

Bestellen
Cover

Azië en DownUnder

EAST! Magazine is een kwartaalmagazine dat haar lezers informeert en entertaint over reizen in Zuidoost-Azie. Met boeiende reisreportages, interessante achtergrondverhalen, lezenswaardige interviews, fraaie fotografie en praktische wenken.

EASTDownUnder! Magazine is een kwartaalmagazine dat haar lezers informeert en entertaint over reizen in Zuidoost-Azie. Met boeiende reisreportages, interessante achtergrondverhalen, lezenswaardige interviews, fraaie fotografie en praktische wenken.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €5,95

Bestellen
Cover

Beelden magazine

Beeldenmagazine schrijft kritisch en met persoonlijke verhalen over tentoonstellingen, kunst, debatten, symposia, kunstprijzen en boeken.

Beeldenmagazine verschijnt al vanaf 1998 en besteedt aandacht aan ruimtelijk georiënteerde kunst. Het is een kwartaalblad en verschijnt in maart, juni, september en december. Beeldenmagazine schrijft kritisch en met persoonlijke verhalen over tentoonstellingen, kunst in de openbare ruimte, debatten/symposia, kunstprijzen en boeken die ingaan op het specifieke deelgebied van de ruimtelijk georiënteerde kunst. Onze auteurs gaan zelf op pad om de tentoonstellingen of de kunst in de openbare ruimte met eigen ogen te bekijken waarna zij een artikel schrijven. Je leest reviews van tentoonstellingen en plekken die interessant zijn om te bezoeken, of die je hebt gemist. Al met al is Beeldenmagazine onmisbaar voor iedereen die op de hoogte wil blijven van ruimtelijk georiënteerde kunst.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €9,25

Bestellen
Cover

Bier

Bier!, het enige magazine voor de echte biergenieter. Bier! is het enige onafhankelijke smaakmakende glossy magazine over speciaalbier in Nederland.

Bier!, het enige magazine voor de echte biergenieter. Bier! is het enige onafhankelijke smaakmakende glossy magazine over speciaalbier in Nederland. In dit smakelijke lifestyle magazine lees je alles over de verhalen achter de speciaalbieren die je wel eens of met enige regelmaat drinkt. Bier! is niet voor niets een lijfblad voor de echte biergenieter, vol met schitterende fotografie en geschreven door bierliefhebbende kenners.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €5,95

Bestellen
Cover

Boekenpost

Het grootste Nederlandstalige tijdschrift voor liefhebbers van boeken, prenten, stripboeken en boekcuriosa.

Boekenpost is het grootste Nederlandstalige tweemaandelijks tijdschrift voor liefhebbers van boeken, prenten, stripboeken en boekcuriosa. Recensies, nieuws en achtergronden en interviews uit de wereld van het oude en nieuwe boek. Veel aandacht ook voor 'vergeten' schrijvers en kleinere uitgaves.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €7,50

Bestellen
Cover

Brabeau

Brabeau is een glossy magazine over de kwaliteit van het leven in Brabant. Het gaat over wat er écht toe doet. Over wonen en leven, mensen en verhalen, natuur en cultuur, toen en nu, eten en winkelen.

Brabeau is een glossy magazine over de kwaliteit van het leven in Brabant. Het gaat over wat er écht toe doet. Over wonen en leven, mensen en verhalen, natuur en cultuur, toen en nu, eten en winkelen. Over eigenheid! Brabeau, met de klemtoon op ‘beau’, is trots op het mooie Brabant.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €5,65

Bestellen
Cover

Brouw! magazine

Brouw! is hét magazine voor craft- en homebrewers. Het lijfblad voor (hobby) brouwers die meer willen weten wat er speelt in de brouwereld.

Brouw! is hét magazine voor craft- en homebrewers en verschijnt sinds begin 2018 4x per jaar. Het is een lijfblad voor brouwers in met name Nederland en België. Het magazine voor (hobby)brouwers die meer willen weten over wat er speelt in de brouwwereld. Brouw! is het zusje van het smaakmakende onafhankelijke glossy magazine Bier! en ontstaan door vraag uit de markt.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €5,95

Bestellen
Cover

B-Trendy

Dit zelfmaakmodeblad voor kinderkleding bevat een mix van tijdloze en modieuze patronen. Zeer geschikt voor beginners door de duidelijke beschrijving en bijgeleverde patronen.

Dit zelfmaakmodeblad voor kinderkleding bevat een mix van tijdloze en modieuze patronen in de maten 80 t/m 176. Het blad is zeer geschikt voor beginners door de duidelijke instructies, foto's en bijgeleverde patronen. Het magazine bevat een fijne mix tussen tijdloze en zeer modieuze modellen en stoffen.

Frequentie: 2

Verkoopprijs: €5,95

Bestellen
Cover

Business Spiritualiteit Magazine Nyenrode

Business Spiritualiteit Magazine Nyenrode schenkt vooral aandacht aan de corporatieve spiritualiteit: de spirituele kracht van een groep, een organisatie, een bedrijf. Een kracht die essentieel is voor succes en voortbestaan op lange termijn.

Business Spiritualiteit Magazine Nyenrode schenkt vooral aandacht aan de corporatieve spiritualiteit: de spirituele kracht van een groep, een organisatie, een bedrijf. Een kracht die essentieel is voor succes en voortbestaan op lange termijn. Een organisatie of bedrijf bestaat immers uit mensen met idealen. Ze vormen daarom ook als groep een levende persoonlijkheid met een groepsinspiratie.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €14,50

Bestellen
Cover

CamperReisMagazine

CamperReisMagazine: het onafhankelijke belevenis reismagazine voor iedereen die met een camper reist, met reisverhalen, over natuur en cultuur en alle bijbehorende tips voor de camper reiziger.

CamperReisMagazine: het onafhankelijke belevenis reismagazine voor iedereen die met een camper reist, met reisverhalen, over natuur en cultuur en alle bijbehorende tips voor de camper reiziger.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €5,95

Bestellen
Cover

Carvoyage

Carvoyage is hét magazine voor elke mobiele reiziger of je nu overnacht in een kampeermiddel een B&B, hotelletje, in Carvoyage vindt iedereen inspirerende routes, leuke weekendbestemmingen, reisideeën voor korte en lange vakanites voor jong en oud.

VakantieReisMagazine Carvoyage is hét magazine voor elke mobiele reiziger of je nu overnacht in je eigen kampeermiddel, een B&B’s, hotelletje of glamping tent, in Carvoyage vindt iedereen inspirerende routes, leuke weekendbestemmingen, reisideeën voor korte en lange vakanties voor jong en oud. Ver weg en dichtbij want beide kunnen een geweldige vakantiebeleving oproepen. Kortom: Carvoyage is hét magazine voor de mobiele reiziger op weg naar onbekende oorden en verrassende bestemmingen. www.travelmagazines.nl

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €4,50

Bestellen
Cover

Chapeau Magazine

Chapeau! Magazine gaat over ‘het goede leven in het het Zuiden’ Chapeau besteedt ruim aandacht aan kwalitatief toerisme in eigen streek, gastronomie, kunst en cultuur, natuur, historie, mode, wonen, economie en society in Limburg en de grensstreek.

Chapeau! Magazine gaat over ‘het goede leven in het het Zuiden’ en is met afstand marktleider in het luxe segment in Limburg en de Euregio. Chapeau besteedt ruim aandacht aan kwalitatief toerisme in eigen streek, gastronomie, kunst en cultuur, natuur, historie, mode, wonen, economie en society in Limburg en de grensstreek. Limburgse iconen en professionele journalisten zoals André Rieu, Gerard Kessels, Jos Frusch, Raymond Kerckhoffs, Ludo Diels, Ingrid Beckers behoren tot de vaste medewerkers.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €5,95

Bestellen
Cover

Collect Kunst Antiek Design

Maakt u wegwijs in de wereld van kunst en antiek. Collect Kunst Antiek Design tracht zijn lezers zo breed mogelijk te informeren over kunst en antiek.

Maakt u wegwijs in de wereld van kunst en antiek. Collect Kunst Antiek Design tracht zijn lezers zo breed mogelijk te informeren over kunst en antiek. Het blad is niet alleen voor de actieve verzamelaar een must, maar ook de geinteresseerde liefhebber in kunst en antiek zal er veel informatie in terug vinden. Zo zijn er algemene artikelen geschreven door experts, maar ook bijdragen die dieper op een onderwerp of object ingaan en de agenda's en tentoonstellingen in musea en galerieën in Nederland, veilingen, beurzen en vlooienmarkten.

Frequentie: 9

Verkoopprijs: €5,95

Bestellen
Cover

Dans Magazine

Dans magazine is er voor iedereen met een passie voor dans. Van ballet via werelddans tot streetdance. Ontwikkelingen, achtergronden, reportages, portretten van bekende dansers en choreografen en natuurlijk ruim aandacht voor aanstormend talent.

Dans magazine is er voor iedereen met een passie voor dans. Van ballet via werelddans tot streetdance. Ontwikkelingen, achtergronden, reportages, portretten van bekende dansers en choreografen en natuurlijk ruim aandacht voor aanstormend talent. Laat je inspireren, lees Dans magazine.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €6,00

Bestellen
Cover

De Kanttekening Magazine

Emancipatoire crossmedia-magazine met verdieping en opinie over samenleving, zingeving, wereldissues en kunst & cultuur, in het bijzonder bi-culturaliteit, participatie, integratie, onderwijs, mensenrechten en vrijheid.

De kanttekening is een emancipatoire crossmedia-magazine met verdieping en opinie over samenleving, zingeving, wereldissues en kunst & cultuur, in het bijzonder bi-culturaliteit, participatie, integratie, onderwijs, mensenrechten en vrijheid. Voor een vitale democratie is het cruciaal dat iedereen pro-actief en constructief meedoet in de samenleving. Angsten voor ‘de ander’, terecht of onterecht, vormen een belemmering hiervoor. De grootste belemmering echter, is de manier waarmee wij omgaan met angsten. Daarom zetten wij ons in voor een samenleving die vrij is van vooroordelen, door allereerst onszelf te bevrijden. Deze strijd voeren wij niet alleen. Bevrijden doen wij graag samen, ongeacht sekse, geaardheid, afkomst, levensbeschouwing en levensstijl.

Frequentie: 11

Verkoopprijs: €5,99

Bestellen
Cover

De Nieuwe Koers

De Nieuwe Koers is een magazine voor christenen op zoek naar inspiratie om hun geloof vorm te geven in hun dagelijks leven. Met spraakmakende onderzoeken, boeiende achtergrondverhalen en portretten van smaakmakers in kerk en cultuur.

De Nieuwe Koers is een inspiratiemagazine dat een paar keer per week online, 6 keer per jaar regulier (88 pag.) en 2 keer per jaar dubbeldik (156 pag.) verschijnt. Het tijdschrift bevat theologische inzichten voor het leven van alle dag, interviews met smaakmakers uit onze cultuur en spraakmakende onderzoeken over kerk, cultuur en samenleving. We maken het blad voor én met een groeiende groep hoopvolle realisten. Christenen die willen geloven met hun voeten in de modder en hun handen in de lucht. Zoals uzelf, wellicht.

Frequentie: 10

Verkoopprijs: €7,95

Bestellen
Cover

De Nieuwe Muze (vh. Muze Pianowereld)

MUZE Pianowereld is een onafhankelijk muziektijdschrift dat met een mix van interviews en artikelen diepgaand en integer aandacht besteedt aan klassieke muziek en de verbinding met mens, maatschappij, kunst, cultuur & literatuur.

MUZE Pianowereld is een onafhankelijk muziektijdschrift dat met een mix van interviews en artikelen integer en verdiepend aandacht besteedt aan klassieke muziek en de verbinding met mens, maatschappij, kunst, cultuur & literatuur. MUZE heeft oog voor bekend en onbekend muziektalent, belicht zowel kleine als grote podia en evenementen en heeft aandacht voor educatie en ambacht. MUZE zoekt het verband met cultuur, maatschappij, wetenschap, filosofie en spiritualiteit en biedt lezers een mix van o.a. artikelen, interviews, actuele informatie, opiniestukken, cd- boek- en bladmuziekrecensies MUZE is een onafhankelijk muziekmagazine dat 6x per jaar en wordt verspreid in Nederland en België.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €12,50

Bestellen
Cover

De Parelduiker

De Parelduiker is een literair-historisch tijdschrift, dat vijfmaal per jaar verschijnt. De Parelduiker biedt een spectaculaire en vaak amusante speurtocht naar de verborgen schatten van de literatuurgeschiedenis.

De Parelduiker is een literair-historisch tijdschrift, dat vijfmaal per jaar verschijnt. De Parelduiker biedt een spectaculaire en vaak amusante speurtocht naar de verborgen schatten van de literatuurgeschiedenis.

Frequentie: 5

Verkoopprijs: €12,50

Bestellen
Cover

De Republikein

De Republikein doorbreekt het taboe op het sympathiseren met een regeringsvorm zonder monarch en stimuleert de discussie over wat democratisch burgerschap werkelijk inhoudt.

De Republikein doorbreekt het taboe op het sympathiseren met een regeringsvorm zonder monarch en stimuleert de discussie over wat democratisch burgerschap werkelijk inhoudt.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €10,90

Bestellen
Cover

De Tuin op Tafel (alleen EkoPlaza)

Moestuinieren is leuk en gemakkelijk. Het kan in je tuin of op het balkon. In De Tuin op Tafel geeft Angelo Dorny tips & tricks en gaat hij op bezoek bij zijn moestuinvrienden. Een magazine met gemakkelijke recepten voor elke dag en boordevol tips.

Het magazine De Tuin op Tafel verschijnt vier keer per jaar en staat boordevol praktische tips over groente, fruit en kruiden. Hoofdredacteur Angelo Dorny geeft tips & tricks over het moestuinieren en gaat op bezoek bij moestuinvrienden. Het magazine geeft antwoord op vragen als: Hoe kweek je spruitjes? Hoe bescherm je je oogst tegen wortelvlieg? Wanneer zaai je sla en hoe zie je dat de pompoenen oogstrijp zijn? Verder biedt het allerlei recepten voor makkelijke en creatieve maaltijden en staan er verhalen in over medetuiniers, van professionele kwekers tot urban gardeners.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €6,95

Bestellen
Cover

De Verzamelkrant/Origine

Het al ruim twintig jaar bestaande full color tijdschrift ORIGINE is uitgegroeid tot het meest informatieve kunst-, antiek- en designtijdschrift van Nederland.

Dit al ruim twintig jaar bestaande full color tijdschrift ORIGINE is uitgegroeid tot het meest informatieve kunst-, antiek- en designtijdschrift van Nederland. Kenmerkend zijn de hedendaagse vormgeving en de goede leesbaarheid van de vele artikelen, berichten, rubrieken, agenda's en columns.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €5,25

Bestellen
Cover

De Yogakrant

Yogakrant gaat over eenheid, samendoen, rust en ontspanning, verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en de wereld. De insteek is positief en inspirerend.

Missie van de YOGAKRANT is om de yoga filosofie te vervlechten met ons dagelijks leven. De krant is voor iedereen, voor mensen die meer rust willen en meer willen genieten. Die in beweging zijn, die willen groeien, ervaren en ondernemen. En de wereld mooier, rustiger en liefdevoller willen maken. De YOGAKRANT gaat over yoga in de breedste zin van het woord: eenheid, samendoen, rust en ontspanning, verantwoordelijkheid nemen voor jezelf én de wereld. De insteek is positief en inspirerend: wat kunnen wij doen om de wereld, ons leven en onze relaties (nog) beter te maken?

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €4,75

Bestellen
Cover

Dierenpraktijken

Dierenpraktijken rust op vier belangrijke pijlers: • mens en dier • medische informatie •

Dierenpraktijken is het relatiemagazine dat de Nederlandse dierenartsen aanbieden aan hun cliënten. Het is nu voor het eerst te koop in de winkel. Dierenpraktijken is een hoogwaardig, fullcolour magazine met redactioneel sterke artikelen, die altijd door deskundigen geschreven of getoetst worden. Het blad rust op vier belangrijke pijlers: • mens en dier • medische informatie • gedrag • praktische informatie.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €2,95

Bestellen
Cover

DJ Mag Nederland

DJ Mag brengt de dancewereld dichter bij de lezer dan ooit met alle trends en ontwikkelingen op gebied van muziek, DJ’s, clubs, events, lifestyle, fashion, technologie en DJ-gear. DJ Mag Nederland verschijnt 8x per jaar.

DJ Mag, het nummer 1 dancemagazine van de wereld komt vanaf mei 2013 met een Nederlandstalige versie. DJ Mag brengt de dancewereld dichter bij de lezer dan ooit met alle trends en ontwikkelingen op gebied van muziek, DJ’s, clubs, events, lifestyle, fashion, technologie en DJ-gear. DJ Mag Nederland verschijnt 8x per jaar.

Frequentie: 8

Verkoopprijs: €5,99

Bestellen
Cover

DNK

DNK is de vinger aan de pols van de Nederlandse kerkgeschiedenis na 1800. Met originele studies, kritische boekbesprekingen en nuttige informatie wordt de lezer de actuele stand van zaken op het gebied van kerk- en religiegeschiedis geboden.

DNK is de vinger aan de pols van de Nederlandse kerkgeschiedenis na 1800. Met originele studies, nieuwe bronnenpublicaties, kritische boekbesprekingen en nuttige informatie wordt de lezer de actuele stand van zaken op het gebied van kerk- en religiegeschiedenis geboden. In de redactie van protestantse en rooms-katholieke kerkhistorici zijn alle universiteiten in ons land vertegenwoordigd. Deze breedte staat borg voor de juiste informatie, variatie en kwaliteit. Een blad met hart voor kerkgeschiedenis.

Frequentie: 2

Verkoopprijs: €16,00

Bestellen
Cover

Doe-het-zelf magazine

Magazine voor beginnende als wat meer ervaren klussers. Een blad vol praktische artikelen, tips, stappenplannen, materiaalvergelijkiningen, enz.

Doe-het-zelf magazine brengt informatie die de dhz'er letterlijk op weg helpt d.m.v. praktische artikelen, tips, stappenplannen, materiaalvergelijkingen en omschrijvingen. Het magazine moet de doe het zelver inspireren, op ideeën brengen, adviseren door middel van veel beeld. Het magazine is uitermate geschikt voor beginnende als wat meer ervaren klussers.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €3,99

Bestellen
Cover

Dogzine

Dogzine is het magazine voor mensen die echt van honden houden, en er veel meer over willen weten.

Speciaal voor iedereen die echt iets met honden heeft. Of het nu professioneel is (fokkers, gedragsdeskundigen, trainers), of als hobby. Wie van honden houdt mag Dogzine niet missen. Elke twee maanden een keur aan artikelen, waar onder: rasportretten, ziekte en gezondheid, gedrag en gedragsproblematiek, Fokken en genetica, shows, hondensport en hondenactiviteiten.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €5,95

Bestellen
Cover

Down to Earth

Het opinieblad Down to Earth brengt nieuws, interviews,achtergrondverhalen en prikkelende meningen over het milieu. Het blad is journalistiek onafhankelijk en bericht op veelzijdige wijze over demilieuproblematiek en de aanpak daarvan.

Het opinieblad Down to Earth brengt nieuws, interviews, achtergrondverhalen en prikkelende meningen over het milieu. Het blad is journalistiek onafhankelijk en bericht op veelzijdige wijze over de milieuproblematiek en de aanpak daarvan. De invalshoek is maatschappelijk en politiek, met ruimte voor human interest, praktische milieutips en servicepagina's. Meer weten? www.dowwtoearthmagazine.nl

Frequentie: 10

Verkoopprijs: €3,00

Bestellen
Cover

Elisabeth

Elisabeth is een pastoraal magazine dat via blad en site mensen wil vertellen van Gods liefde en de betekenis daarvan voor het leven van alledag. Dat gebeurt in een mix van bijdragen die herkenbaar, bemoedigend, inspirerend, persoonlijk en warm zijn.

Elisabeth is een pastoraal magazine dat via blad en site mensen wil vertellen van Gods liefde en de betekenis daarvan voor het leven van alledag. Dat gebeurt in een mix van bijdragen die herkenbaar, bemoedigend, inspirerend, persoonlijk en warm zijn. Daarnaast wil Elisabet een christelijk platform zijn dat mensen met elkaar verbindt rondom levensvragen. Het magazine wordt via de post aan abonnees verstuurd. Ook wordt het door vele kerkelijke vrijwilligers persoonlijk bezorgd bij mensen die om wat voor reden dan ook niet meer in de kerk kunnen komen. Elisabet wordt tevens verspreid in ziekenhuizen, wachtkamers en gevangenissen.

Frequentie: 23

Verkoopprijs: €2,50

Bestellen
Cover

Elle Eten

De lekkerste recepten, de nieuwste eettrends, talentvolle smaakmakers, de mooiste koopspullen en beste restaurants.

De leukste food glossy! ELLE eten biedt 6x per jaar culinaire inspiratie: de lekkerste recepten, de nieuwste eettrends, talentvolle smaakmakers, de mooiste kookspullen en de beste restaurants. ELLE Eten, een blad met smaak!

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €8,99

Bestellen
Cover

Emerce

Op de hoogte blijven van de laatste trends op het gebied van (e-)business, marketing & media?ebuasiness

Op de hoogte blijven van de laatste trends op het gebied van (e-)business, marketing & media? Emerce stelt u in staat om altijd voorop te lopen in de markt. Goeroes delen hun innovatieve kennis met u en succesvolle ondernemers in (e-)business laten u zien wat moderne technologie kan betekenen voor de business van vandaag en morgen

Frequentie: 9

Verkoopprijs: €8,95

Bestellen
Cover

Ensafh

Fries literair tijdschrift met poëtische en prozaïsche Friese teksten. Ook worden er geregeld teksten in het Bildts of het Stadsfries opgenomen.

Ensafh is een Fries literair tijdschrift dat zes keer in papieren versie verschijnt. In Ensafh worden zowel poëtische als prozaïsche Friese teksten gepubliceerd. Ook worden er geregeld teksten in het Bildts of het Stadsfries opgenomen. Behalve verhalen en gedichten verschijnen er in Ensafh ook recensies en achtergrondartikelen over de Friese literatuur. In deze papieren versie staan hoogtepunten uit de internetversie, maar ook nieuwe teksten die niet op het internet terug te vinden zijn.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €6,50

Bestellen
Cover

Erleb Holland

Neu Holland Magazin. Erleb Holland is een nieuw glossy magazine over toeristisch en cultureel Nederland, ten behoeve van de Duitstalige markt (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland).

Erleb Holland is een nieuw glossy magazine over toeristisch en cultureel Nederland, ten behoeve van de Duitstalige markt (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland). Erleb Holland is gebouwd op 4 redactionele pijlers die per segment worden gerubriceerd: Citylife, Kunst&Creatie, BeachLife en de Landelijke regio’s. Met reportages over de Nederlandse cultuur, de steden en vakantiegenot, maar ook over regio’s en thema’s die in Duitsland minder bekend zijn. Kortom, een glossy over alles wat Nederland en de Nederlanders zo mooi maakt.

Frequentie: 2

Verkoopprijs: €5,90

Bestellen
Cover

EXCELLENT Wonen en Leven

Exclusief magazine voor de lezer die houdt van fraaie architectuur, stijlvolle interieurs en die een exclusieve lifestyle waardeert.

EXCELLENT Wonen & Leven is een exclusief magazine voor de lezer die houdt van fraaie architectuur, stijlvolle interieurs en die een exclusieve lifestyle waardeert. Het magazine staat boordevol exclusieve reportages van villa's en landhuizen. Ontdek met EXCELLENT de nieuwste woon- en lifestyle trends, reizen, restaurants, recepten en de mooiste hotels

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €5,95

Bestellen
Cover

Fabulous Mama

Fabulous mama is een mooi, sprankelend maandblad met herkenbare verhalen van (bekende en onbekende) mama’s en inspirerende lifestyle-reportages. Moederschap met een flinke dosis glamour.

Fabulous mama is een mooi, sprankelend maandblad met herkenbare verhalen van (bekende en onbekende) mama’s en inspirerende lifestyle-reportages. Moederschap met een flinke dosis glamour. Daarnaast brengt mama een uitgebreide mix aan onderwerpen: mode, psychologie, persoonlijke verhalen, reizen, gossip, beauty, werk, interieur, financiën en koken.

Frequentie: 12

Verkoopprijs: €5,95

Bestellen
Cover

Fastball Magazine

Fastball Magazine is het magazine voor Honkbal en Softbal spelers en liefhebbers. Het blad belicht hierbij competities en sterren uit binnen- en buitenland.

Fastball is een magazine voor de gehele Honkbal en Softbal wereld in Nederland. Dit tijdschrift brengt mooie verhalen en goede informatie uit de Honkbal en Softbal wereld. Nederland, Haarlem is de honkbal en softbal hoofdstad van Europa.

Frequentie: 10

Verkoopprijs: €3,95

Bestellen
Cover

Fire & Food

Het magazine voor de barbecueliefhebber. Maar liefst 84 pagina's vol tips&tricks, testen, reportages, barbecueapparatuur, events en natuurlijk heel veel recepten. Verschijning in april en juli en in de winter als online editie.

Het magazine voor de barbecueliefhebber. Maar liefst 84 pagina's vol tips&tricks, testen, reportages, barbecueapparatuur, events en natuurlijk heel veel recepten. Verschijning in april en juli en in de winter als online editie.

Frequentie: 3

Verkoopprijs: €5,50

Bestellen
Cover

Genoeg

Voor iedereen die wil genieten van een eenvoudiger leven en de luxe van genoeg. Biedt inspiratie en informatie over meer doen met minder.

Genoeg is een uniek, onafhankelijk kwartaalblad voor iedereen die wil genieten van een eenvoudiger leven en de luxe van genoeg. Het tijdschrift bestaat dit jaar twintig jaar. Elk nummer van Genoeg bestaat uit vier delen. • 1. Gelukkig met genoeg: Weinig bezitten, uit noodzaak of keuze, kan heel rijk voelen. Lees de inspirerende verhalen. • 2. Genoeg voor iedereen: Hoeveel is genoeg? Over eerlijk delen in de overvloed en voldoende overhouden voor de generatie na ons. • 3. Genoeg geld: Kritisch kiezen en vrolijk besparen. Over de grote economie en het kleine huishoudboekje. • 4. Praktisch genoeg: We doppen onze eigen boontjes en maken dingen lekker zelf. Origineel, goedkoop, en vaak beter voor het milieu. Een gids voor huis en tuin.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €6,95

Bestellen
Cover

Glamcult

Engels-talig fashion, music en art magazine. Een hoogstaand, spraakmakend, mode en kunst magazine.

Glamcult neemt je mee naar de wereldwijde frontlinies van mode, kunst en muziek die het onconventionele altijd omarmen. Glamcult is een geavanceerd, hoogstaand, spraakmakend mode- en kunstmagazine. Met 196 pagina's met verbluffende foto's en redactionele inhoud die elk kwartaal worden gepubliceerd. Sinds de lancering in 2003 is Glamcult van een underground tijdschrift uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende independent magazines in Nederland, als het gaat om mode, muziek, film, kunst en hedendaagse jeugdcultuur. Glamcult biedt zijn lezers exclusieve content over de meest interessante modeontwerpers, fotografen, kunstenaars en muzikanten van het moment. Glamcult takes you to the global front lines of fashion, art and music ever embracing the unconventional. Glamcult is a cutting edge, high quality, high profile fashion and art magazine from Amsterdam, The Netherlands. With 196 pages of stunning photography and editorial content published quarterly. Editorial in English.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €10,00

Bestellen
Cover

Gonzo

Gonzo biedt een caleidoscoop van hedendaagse muziekgenres: van jazz, hedendaags klassiek en gitaarrock, industriële noise tot frisse pop of wereldmuziek.

Gonzo biedt een caleidoscoop van hedendaagse muziekgenres: van jazz, hedendaags klassiek en gitaarrock, industriële noise tot frisse pop of wereldmuziek. Er wordt ook aandacht besteed aan boeken, strips, film, theater, beeldende kunst, nieuwe media en maatschappelijke problemen. Met in elk nummer een door de redactie samengestelde verzamel-cd. Gonzo wordt alleen in Nederland door VMPress aangeboden.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €8,95

Bestellen
Cover

Gooisch als lifestyle

Zo leven wij. Zo wonen wij. Zo gaan wij op vakantie. Zo gaan wij met elkaar om. Interviews en reportages over het echte Gooische leven, dat zich in iedere plaats in heel Nederland afspeelt.

Zo leven wij. Zo wonen wij. Zo gaan wij op vakantie. Zo gaan wij met elkaar om. Interviews en reportages over het echte Gooische leven, dat zich in iedere plaats in heel Nederland afspeelt. Maar ook verhalen over de schaduwkanten, want die zijn er natuurlijk ook. Dat én meer in GOOISCH…als lifestyle.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €4,95

Bestellen
Cover

Griekenland Magazine

Elk kwartaal de mooiste reisverhalen, fotoreportages, achtergrondartikelen uit Griekenland en Cyprus. Maar ook grappige columns van bijvoorbeeld Aart Staartjes, een leuke puzzel en prijsvragen waar u fraaie prijzen mee kunt winnen.

Elk kwartaal de mooiste reisverhalen, fotoreportages, achtergrondartikelen uit Griekenland en Cyprus. Maar ook grappige columns van bijvoorbeeld Aart Staartjes, een leuke puzzel en prijsvragen waar u fraaie prijzen mee kunt winnen. Natuurlijk bevat Griekenland Magazine altijd de beste reisaanbiedingen van Griekenland-specialisten en wordt u goed geïnformeerd over de mogelijkheden van reizen naar bijzondere bestemmingen op het vaste land en de eilanden. Griekenland Magazine leest u om u voor te bereiden op een reis, terug te kijken op een heerlijke vakantie of gewoon te genieten van al het moois dat Griekenland heeft te bieden.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €5,95

Bestellen
Cover

Grootspraak

Grootspraak is dé restaurantgids voor de wijnliefhebber. Geschreven met het hart op de tong en met verstand van zaken. Toegegeven: er zijn handenvol restaurantgidsen, maar in elke gids ontbreekt de extra aandacht voor het lekkere glas of arrangement

Grootspraak is dé restaurantgids voor de wijnliefhebber. Geschreven met het hart op de tong en met verstand van zaken. Toegegeven: er zijn handenvol restaurantgidsen, maar in elke gids ontbreekt de extra aandacht voor het lekkere glas wijn of wijnarrangement bij uw maaltijd. Waar kun je goed eten maar krijgt ook de wijn de aandacht die hij verdient. Met Grootspraak heeft u een gids in handen waarmee u zeker bij het juiste restaurant of de juiste wijnbar terechtkomt waar extra aandacht is voor de wijn.

Frequentie: 1

Verkoopprijs: €12,50

Bestellen
Cover

Handelingen

Handelingen levert een bijdrage aan de kwaliteit van het professionele handelen van pastores en andere betrokken academici die de reflectie op de religieuze en levensbeschouwelijke aspecten van hun beroepspraktijk willen verdiepen.

Het tijdschrift Handelingen levert een bijdrage aan de kwaliteit van het professionele handelen van pastores, geestelijk verzorgers en andere betrokken academici die de reflectie op de religieuze en levensbeschouwelijke aspecten van hun beroepspraktijk willen verdiepen. Handelingen is een vaktijdschrift van wetenschappelijk niveau en vormt een contactorgaan van professionals die met het oog op hun dienstverlening aan kerkleden, cliënten of personeel, een inhoudelijke oriëntatie wensen voor thema’s rond geloof, spiritualiteit, zingeving, levensoriëntatie en gemeenschapsvorming.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €14,75

Bestellen
Cover

Herademing

Steeds meer mensen ontdekken de rijkdom van de christelijke spiritualiteit. Herademing wil u inspireren met aandacht voor hedendaagse spirituele stromingen en oog voor bronnen uit het rijke verleden.

Steeds meer mensen ontdekken de rijkdom van de christelijke spiritualiteit. Herademing wil u inspireren met aandacht voor hedendaagse spirituele stromingen en oog voor bronnen uit het rijke verleden. Daarnaast biedt Herademing praktisch gebruiksmateriaal voor uw eigen spiritualiteit. Verder in ieder nummer een interview met een inspirerende persoonlijkheid, boek- en cd-besprekingen en kort nieuws op het gebied van spiritualiteit.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €12,50

Bestellen
Cover

Het Weer Magazine

Het enige publieksmagazine over het weer. Weerschijnselen worden verklaard, de actualiteit en het verleden worden toegelicht. Er is veel aandacht voor de klimaatverandering, de mens en weer en de natuur. En natuurlijk met schitterende foto's.

Het enige publieksmagazine over het weer. Weerverschijnselen worden verklaard, de actualiteit en het verleden worden toegelicht. Er is veel aandacht voor de klimaatverandering, de mens en het weer en de natuur. En natuurlijk met schitterende foto's.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €5,50

Bestellen
Cover

Il Giornale della Fiera

Il Giornale della Fiera is dé gratis krant voor Italië-liefhebbers, over Italiaanse zaken en smaken, eten, vakantie, mode, kunst en cultuur.

Il Giornale della Fiera is dé krant voor Italië-liefhebbers in Nederland en België. De krant verschijnt ieder seizoen, 4x per jaar. Het verhaalt over het Italiaanse zaken en smaken. De keuken en koffer vormen hierbij belangrijke thema's, want eten en vakantie is waarom veel Nederlanders zich zo aangetrokken voelen tot Italië. Maar ook mode, kunst en cultuur komen aan de orde; van de catwalk in Milaan en exposities in Rome tot Italiaanse concerten in Nederland. Daarnaast is Il Giornale een belangrijke spreekbuis voor de Italiaanse organisaties en evenementen in Nederland en België.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €2,95

Bestellen
Cover

Indyana

Engels- en Nederlandstalig tijdschrift voor Nederlanders en Indiase expats met een interesse in de internationale cultuur. Aan bod komen de verschillende aspecten van de Indiase kunst en cultuur, tot wetenschappen en geschiedenis.

Indyana is een kleurrijk tweetalig kwartaalblad, Engels en Nederlandstalig. Aan bod komen thema's van het Indiase subcontinent in relatie tot Nederland, zoals de Indiase kunst en cultuur, wetenschappen en geschiedenis. Het tijdschrift is geschikt voor Nederlanders en Indiase expats met een interesse in de internationale cultuur.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €2,95

Bestellen
Cover

Inzicht

InZicht verwijst naar de verschillende wegen van non-dualiteit. InZicht signaleert geestelijke stromingen die een verdieping nastreven van het menselijke bestaan, zonder gebonden te zijn aan één traditie.

Het driemaandelijks tijdschrift InZicht is bedoeld voor mensen die zich willen verdiepen in belangrijke levensvragen, zoals de vraag "Wie of wat ben ik wezenlijk?". De bijdragen bieden materiaal, voorbeelden, stimulansen en verwijzingen die bij dit onderzoek kunnen helpen. Verschillende benaderingen en zienswijzen kunnen de lezer prikkelen tot een verdere bewustwording. Het blad is niet gebonden aan één bepaalde filosofie, maar gaat wel naar de non-dualistische kern die terug te vinden is in vele spirituele en religieuze tradities, zowel uit het Oosten als het Westen.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €7,50

Bestellen
Cover

Italië Magazine

Italië Magazine is al 23 jaar een bron van inspiratie voor Italië liefhebbers. Met boeiende reportages over verschillende regio's en prachtige steden, veel aandacht voor de Italiaanse cultuur, de geschiedenis en zijn kunstschatten.

Italië Magazine is al 23 jaar een bron van inspiratie voor Italië liefhebbers. Met boeiende reportages over verschillende regio's en prachtige steden, veel aandacht voor de Italiaanse cultuur, de geschiedenis en zijn kunstschatten, het beroemde design, de geliefde keuken en een onroerend goed-katern.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €5,95

Bestellen
Cover

Jente

Jente is het enige opvoedmagazine dat uitgebreid aandacht geeft aan geloofsopvoeding. Het tijdschrift wil ouders helpen hun kinderen ‘bewust christelijk' op te voeden.

Jente is het enige opvoedmagazine dat uitgebreid aandacht geeft aan geloofsopvoeding. Het tijdschrift wil ouders helpen hun kinderen ‘bewust christelijk' op te voeden. Het magazine Jente verschijnt 8 keer per jaar met herkenbare verhalen van andere ouders over bijvoorbeeld ruzie in huis, de plek in de kinderrij en de eigen opvoedstijl. In elke Aan de Hand is er aandacht voor geloofsopvoeding zoals het zegenen van je kinderen, een vakantiebijbelleesrooster als bijlage of over jeugdclubs en catechese in de kerk. Aan de Hand laat deskundigen aan het woord als dat nodig is: de kinderpsycholoog, de orthopedagoog of de leerkracht. Maar de echte deskundige dat ben jij!

Frequentie: 8

Verkoopprijs: €5,95

Bestellen
Cover

JFW Magazine

JFW is een luxury toonaangevend magazine over Juwelen, Fashion en Horloges in het hoogsegment.

JFW is een toonaangevend Luxury magazine over Juwelen,Fashion Horloges en Lifestyle in het hoogsegment, Door de jaren heen is het blad uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van luxe, authenticiteit en exclusiviteit en wordt het overal ter wereld erkend als een special interest magazine voor consumenten georiënteerd op een exclusieve lifestyle. JFW’s raison d´être is helder: het magazine wil lezers inspireren met ´the best things in life.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €6,50

Bestellen
Cover

JFW magazine - ENG

Engelse versie JFW is een toonaangevend Luxury magazine over Juwelen,Fashion Horloges en Lifestyle in het hoogsegment.

Frequentie: 2

Verkoopprijs: €6,50

Bestellen
Cover

KerkHistoriaal

KerkHistorisch tijdschrift gereformeerde gezindte van circa 1517 tot 1834

In het Groot Goudriaan fonds van uitgeverij Kok verschijnt een nieuw tijdschrift: KerkHistoriaal. Dit kwartaaltijdschrift, onder hoofdredactie van Henk Florijn, wil het reformatorisch verleden van circa 1517 toto 1834 dichterbij de lezers brengen door ruim aandacht te schenken aan de teksten en levenswandel van orthodoxe erflaters. Met anekdotes, zinspreuken en biografieën van predikanten blijft de kerkhistorie zo niet afstandelijk, maar wordt het een leerzame ontmoeting en geeft het herkenning: waardevolle kerkgeschiedenis!

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €9,50

Bestellen
Cover

Kids Vakantiegids

Kids Vakantiegids is hét magazine voor reislustige kids en hun (groot)ouders. In dit magazine lees je alles over leuke en unieke familievakantie bestemmingen binnen en buiten Europa.

Kids Vakantiegids is hét magazine voor reislustige kids en hun (groot)ouders. In dit magazine lees je alles over leuke en unieke familievakantie bestemmingen binnen en buiten Europa, vind je overzichten van de kindvriendelijkste accommodaties op de populairste bestemmingen en kun je genieten van de reports van het kritische Kids Vakantiegids detective team, inclusief film! Hiernaast presenteert de redactie in iedere uitgave het laatste Kids Vakantienieuws. Zo ontdek je alles over spiksplinternieuwe attracties en evenementen in de allercoolste funparken en weet je precies waar je moet zijn voor de nieuwste familievakantie adresjes. Bij ieder artikel in Kids Vakantiegids staat bovendien een handig Ouders Only kader, met praktische en nuttige tips. Hier vind je bijvoorbeeld informatie over de reistijden naar de bestemmingen, gezondheidsinformatie, praktische tips over de bestemming en je ziet meteen bij welke kindvriendelijke reisorganisatie(s) je de aanbevolen kidsvakanties kunt boeken.

Frequentie: 2

Verkoopprijs: €2,95

Bestellen
Cover

Kiind

Kiind informeert en inspireert tot relaxter leven met kinderen. Kiind is ook spelen, want huttenbouwen is ook opvoeden!

Kiind informeert en inspireert tot relaxter leven met kinderen. Zonder te bagatelliseren. Kiind kijkt graag vooruit naar vroeger en pikt het moois uit ieder tijd en uit iedere cultuur mee. Ze gelooft dat gezond leven blij maakt en dat blij zijn gezond is. Kiind is gek op spelen, want huttenbouwen is ook opvoeden!

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €9,95

Bestellen
Cover

Klassiek & Techniek

Maandblad met de geur van olie en benzine welke inzicht geeft in de techniek van de klassieker 4 of 2 wieler en zorgt dat u plezier in de hobby houdt.

Maandblad met de geur van olie en benzine welke inzicht geeft in de techniek van de klassieker 4 of 2 wieler en zorgt dat u plezier in de hobby houdt.

Frequentie: 12

Verkoopprijs: €4,95

Bestellen
Cover

KoffieTcacao

Consumenten evolueren van “pads” naar verse bonen, theezakjes zijn ouderwets en de gewone chocolade is uit. Voor de bewuste genieter is er nu KoffieTcacao magazine.

KoffieTcacao magazine. Consumenten evolueren van “pads” naar verse bonen, theezakjes zijn ouderwets en de “gewone” reep chocolade is uit. Het nieuwe magazine KoffieTcacao is er voor de thuisbarista’s, chocoholics, liefhebbers van echte thee, enthousiaste thuisbakkers en professionals. Kortom, voor alle mensen in Nederland en Vlaanderen die bewust met eten en drinken bezig zijn en gaan voor pure kwaliteit en smaak. KTC magazine is een lifestyle magazine in de breedste zin van het woord want kwaliteit en smaak beperken zich niet alleen tot eten en drinken. Het magazine is uniek, heeft lef en geeft pure producten de eigentijdse aandacht die ze verdienen. Vanaf 12 november in de betere tijdschriftenspeciaalzaak in Nederland en Vlaanderen verkrijgbaar

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €5,99

Bestellen
Cover

Level Up horsemanship magazine

Level Up horsemanship magazine is een glossy magazine voor paardenmensen die bewust met hun paard bezig willen zijn.

Level Up horsemanship magazine is een glossy magazine voor paardenmensen die bewust met hun paard bezig willen zijn. Verdieping in alle manieren van horsemanship en alternatieve manieren van omgaan met een paard komen aan bod. Ook gezondheid, voeding, gedrag en alternatieve geneeswijzen worden besproken. Verder vind je er tips, interviews, columns, nieuws en wetenswaardigheden. Bekende trainers als Pat Parelli, Chris Irwin, Monty Roberts en Mark Rashid vertellen in Level Up over hun trainingsmethodes.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €5,50

Bestellen
Cover

Lotje&co

Lotje&co gaat over jou en jouw gezin. Lotje&co is uitgeroepen tot het beste nieuwe tijdschrift van 2011 en wordt mogelijk gemaakt door NSGK voor het gehandicapte kind.

Lotje&co is hét tijdschrift voor gezinnen met een zorgintensief kind. Openhartige interviews, verrassende woontips, informatieve verhalen, mode, praktische adviezen, lekker eten, aangrijpende gesprekken, gadgets, herkenbare dilemma’s... Lotje&co gaat over jou en jouw gezin. Lotje&co is uitgeroepen tot het beste nieuwe tijdschrift van 2011 en wordt mogelijk gemaakt door NSGK voor het gehandicapte kind.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €8,95

Bestellen
Cover

Luchtvaartnieuws

Krant met luchtvaartnieuws, vol met actueel nieuws, reportages en interviews

Glossy magazine met luchtvaart- en zakenreisnieuws, voor de luchtvaart professional, geïnteresseerde en frequente zakenreizigers, waarin dieper wordt ingegaan op luchtvaart- en zakenreisthema's.

Frequentie: 12

Verkoopprijs: €7,95

Bestellen
Cover

LXRY

LXRY is een magazine over nieuws en trends op het gebied van ondernemen, reizen, vervoer, verzorging, eten en drinken, mode, wonen en design, kunst, horloges en sieraden.

LXRY is een magazine over nieuws en trends op het gebied van ondernemen, reizen, vervoer, verzorging, eten en drinken, mode, wonen en design, kunst, horloges en sieraden. Met portretten van succesvolle ondernemers en inspirators die bijdragen aan een leven op een hoger level en (inter)nationale reportages. LXRY verschijnt zes keer per jaar, waarvan twee keer per jaar met de special LXRY List.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €9,95

Bestellen
Cover

Men's Health

Frequentie: 12

Verkoopprijs: €5,99

Bestellen
Cover

Men's Health Specials

Frequentie: 2

Verkoopprijs: €7,99

Bestellen
Cover

Meridian Travel

Meridian Travel Magazine, het dikste reismagazine van Nederland.

Meridian Travel Magazine is een 4 keer per jaar verschijnende glossy reismagazine, allen met een eigen thema. De thema's van dit jaar zijn: De mooiste rondreizen, Wild magazine, Stedentrips en Outdoor & avontuur. Travel is het favoriete blad voor mensen die houden van reizen, cultuur en cuisine. Onze slogan is niet voor niets ‘Reizen, Proeven, Beleven’!

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €6,95

Bestellen
Cover

Meridian Travel (Belgie)

Verschillende uitgaves van Meridian Travel - uitzet België

Verschillende uitgaves van Meridian Travel. Uitzet België

Frequentie: 9

Verkoopprijs: €7,95

Bestellen
Cover

Metier

Métier magazine is een onafhankelijk tijdschrift dat zich begeeft op het snijvlak van ambacht en kunst, materiaal en techniek.

Métier magazine is een onafhankelijk tijdschrift dat zich begeeft op het snijvlak van ambacht en kunst, materiaal en techniek. Ons doel is een dialoog te ontketenen tussen ontwerpers, ambachtslieden en historici over de wijze waarop door de eeuwen heen en in verschillende culturen gebruik gemaakt wordt van materiaal. Op die manier creëren wij food for thought en inspiratie voor onze lezers.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €9,50

Bestellen
Cover

Metropolis M (€ 9,95)

Tijdschrift over hedendaagse kunst. Aan de hand van discussies, kunstenaarsportretten, essays, interviews met kunstenaars, boek- en tentoonstellingsbesprekingen wordt een beeld geschetst van de actuele kunst in binnen - en buitenland.

Tijdschrift over hedendaagse kunst. Aan de hand van discussies, kunstenaarsportretten, essays, interviews met kunstenaars en beleidsmakers, boek- en tentoonstellingsbesprekingen wordt een beeld geschetst van de actuele kunst in binnen - en buitenland. Het tijdschrift is ruim honderd pagina's dik in een eigenzinnige vormgeving.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €9,95

Bestellen
Cover

Mint Magazine

Een vol magazine van wel 88 pagina’s dik met stoere, pittige en mooie verhalen en artikelen. Van en over vrouwelijke twintigers.

Mint is een stevige bite voor jonge vrouwen. Mint brengt no-nonsense verhalen van en over vrouwelijke twintigers en wil inspireren voor een leven dat er toe doet. Levenskeuzes, studie & carrière, relaties & seks, geloof & twijfel, Mint maakt alles bespreekbaar. Een stoer en actueel (online) magazine voor zoekende, genietende en ontdekkende vrouwen die bewust willen leven.

Frequentie: 1

Verkoopprijs: €7,95

Bestellen
Cover

Monumentaal

Monumentaal is een fraai uitgevoerd tijdschrift voor mensen die in een historisch pand wonen of daar een grote belangstelling voor hebben. Er wordt aandacht geschonken aan allerlei aspecten van bezit en onderhoud.

MONUMENTAAL is het enige echte tweemaandelijkse magazine over wonen, werken en ontspannen in klassieke ambiance. MONUMENTAAL is in woord en beeld een betrouwbare wegwijzer in historisch erfgoed en cultuurhistorie. De redactie informeert haar lezers over tot de verbeelding sprekende gebouwen, hun geschiedenis, architectuur en materiaalgebruik, maar ook over landschappelijke tuinen. Naast bijzondere bouwwerken komen bewoners en hun manier van leven aan bod. Ook voor monumentenzorg en restauraties heeft MONUMENTAAL een scherp oog. Liefhebbers van de schoonheid van stad en land voelen zich thuis bij het veelgelezen magazine.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €5,95

Bestellen
Cover

Motion Windsurf Magazine

Motion windsurf magazine: het lijfblad voor alle windsurfers in Nederland en België.

Motion windsurf magazine spreekt een breed windsurfpubliek aan. Zowel de meest doorgewinterde brandingsurfer, de stunte(le)nde freestyler, de recreatieve binnenwaterracer als de leergierige beginneling kunnen zich vinden in de verhalen over verschillende vaartechnieken, spannende roadstories, new & old school moves, diepgaande interviews, actuele spot- en materiaalimpressies, gave evenementen, de mooiste foto’s en allerhande praktische info en tips.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €9,95

Bestellen
Cover

Museumtijdschrift

Laat u rondleiden in de wonderlijke wereld van de kunstMuseumtijdschrift verschijnt acht keer per jaar, met uitgebreide informatie over hedendaagse en klassieke kunst, design en architectuur.

Laat u rondleiden in de wonderlijke wereld van de kunst Museumtijdschrift verschijnt acht keer per jaar, met uitgebreide informatie over hedendaagse en klassieke kunst, design en architectuur. Museumtijdschrift, bij sommigen nog bekend als Vitrine, verrast zijn lezers met helder geschreven, actuele observaties en artikelen over exposities in binnen- en buitenland, kunstboeken en interessante websites . Een onderdeel van Museumtijdschrift is de Tentoonstellingsagenda. Het supplement biedt een overzicht van ruim 1000 tentoonstellingen en culturele evenementen in musea en galeries in Nederland en in de grote Europese steden. Het bevat bovendien een overzicht van veilingen en beurzen.

Frequentie: 8

Verkoopprijs: €8,95

Bestellen
Cover

My Image

Hét vernieuwende zelfmaakmodeblad bevat een mix van tijdloze en modieuze patronen. Het blad is zeer geschikt voor beginners door

Iedere editie van My Image staat boordenvol fantastische patronen voor het komende seizoen. Het magazine bevat een fijne mix tussen tijdloze en zeer modieuze modellen en stoffen. Het blad is tevens zeer geschikt voor beginners door de duidelijke beschrijvingen en overzichtelijke patroonbladen. Heeft u toch hulp nodig, dan kunt u bij het team van My Image terecht voor vragen over de patronen. U krijgt altijd snel en deskundig antwoord. Op www.madebyoranges.com/nl/ kunt u het blad alvast rustig doorbladeren.

Frequentie: 2

Verkoopprijs: €5,95

Bestellen
Cover

Nader Bekeken

Maandblad om het gereformeerde leven te stimuleren en te versterken, een gezonde boodschap voor kerk en wereld. Met bijdragen over theologie, maatschappij, gezin, onderwijs, politiek enz.

Maandblad om het gereformeerde leven te stimuleren en te versterken, een gezonde boodschap voor kerk en wereld. Met bijdragen over theologie, maatschappij, gezin, onderwijs, politiek enz. Samenwerken aan het verlangen om opgewekt, eigentijds en gelukkig gereformeerd te zijn.

Frequentie: 11

Verkoopprijs: €3,95

Bestellen
Cover

Natuurfotografie Magazine

Natuur en fotografie komen samen in natuurfotomagazine. Een tweemaandelijks magazine met kleurrijke verhalen over de natuur. Natuurfotomagazine staat boordevol foto’s gemaakt door natuurfotografen.

Natuur en fotografie komen samen in natuurfotomagazine. Een tweemaandelijks magazine met kleurrijke verhalen over de natuur. Natuurfotomagazine staat boordevol foto’s gemaakt door natuurfotografen die met toewijding voor hun onderwerp de natuur vastleggen. De tekst wordt zorgvuldig opgetekend door gepassioneerde deskundige schrijvers. Natuur gefotografeerd door bekende en minder bekende fotografen uit Nederland en België krijgen volop de ruimte in natuurfotomagazine. Er is aandacht voor indringende dierportretten, oogstrelende natuurgebieden in Nederland en België over de grens. Wat natuurfotomagazine anders maakt dan andere magazines is de ontmoeting van de natuur met fotografie. Die worden in natuurfotomagazine harmonieus aan elkaar gekoppeld. Daarom veel aandacht over hoe een foto is gemaakt, hoe verbeter ik mijn techniek en met tips en tricks om perfecte natuurfoto’s te maken. Met het 96 pagina dikke magazine geniet de natuurliefhebber nog meer van de natuur en fotografie.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €7,95

Bestellen
Cover

Nordic

Nordic Magazine is een kwartaaluitgave over Noord-Europa en de Oostzee-regio met onder andere reportages, interviews , boekbesprekingen, Noord-Europese producten en een agenda op het gebied van toerisme, life-style en cultuur.

Nordic Magazine is een kwartaaluitgave over Noord-Europa en de Oostzee-regio met onder andere reportages, interviews , boekbesprekingen, Noord-Europese producten en een agenda op het gebied van toerisme, life-style en cultuur. Nordic Magazine besteedt ieder kwartaal aandacht aan actuele ontwikkelingen binnen Noord-Europa en de Oostzee-regio. Daarbij staan de komende seizoen steeds centraal met een uitgebreide agenda van activiteiten op de meest uiteenlopende gebieden in deze regio.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €5,95

Bestellen
Cover

NY magazine

Tijdschrift voor literatuur, kritief en amusement.

nY is een tijdschrift dat zijn lezers oproept anders te denken over literatuur, met aandacht voor literair en politiek engagement dat wars is van conformisme.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €12,00

Bestellen
Cover

Octane

Onder het motto ‘Brandstof voor autoliefhebbers’ biedt Octane zes keer per jaar een glossy magazine van 156 pagina’s, boordevol verhalen over inspirerende auto’s, interviews met boeiende mensen en reportages over fraaie andere artikelen.

Onder het motto ‘Brandstof voor autoliefhebbers’ biedt Octane zes keer per jaar een glossy magazine van 156 pagina’s, boordevol verhalen over inspirerende auto’s, interviews met boeiende mensen en reportages over fraaie andere artikelen Octane richt zich op de gevorderde liefhebber, niet alleen ‘gevorderd’ wat zijn of haar autokennis betreft, maar ook gevorderd qua smaak en gevorderd op de inkomensladder. Ze leven het leven dat in Octane beschreven wordt of koesteren de ambitie om dat te doen.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €8,95

Bestellen
Cover

Onkruid (alleen Ekoplaza)

Onkruid is het grootste tijdschrift op het gebied van spiritualiteit, natuurlijke gezondheid, natuurbeleving en de praktische toepasbaarheid ervan.

Onkruid is het grootste tijdschrift op het gebied van spiritualiteit, natuurlijke gezondheid, natuurbeleving en de praktische toepasbaarheid ervan.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €6,95

Bestellen
Cover

Ons Erfdeel (€19)

Het Vlaams-Nederlands cultureel tijdschrift bevat o.a. beschouwingen over literatuur, taal en uiteenlopende maatschappelijke onderwerpen.

Het Vlaams-Nederlands cultureel tijdschrift Ons Erfdeel bevat beschouwingen over literatuur, beeldende kunsten, muziek, theater en film, taal, cultuurpolitiek en uiteenlopende maatschappelijks verschijnselen in Vlaanderen en Nederland. Het magazine is in een volledig nieuw jasje gestoken, het magazine wordt nu geheel in kleur vormgegeven.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €19,00

Bestellen
Cover

OnzeEigenTuin

Al ruim 50 jaar hét kwartaalblad voor tuiniers. Vol artikelen over beplanting en vormgeving, praktisch onderhoud, groente, fruit en tuinhistorie. Onderscheidt zich door deskundigheid en eigen visie.

Al ruim 50 jaar hét kwartaalblad voor zowel de beginnende als de ervaren tuiniers. Onze Eigen Tuin staat vol met belangrijke onderwerpen als tuinvormgeving, beplanting, praktisch onderhoud, groente, fruit en moestuin en de geschiedenis van de tuinkunst. Een tuinblad dat zich onderscheidt door deskundigheid en een eigen visie. Alle nieuwe stromingen op het gebied van tuinieren komen tot op heden in dit blad aan de orde, met als blijvend uitgangspunt het streven naar een hoge kwaliteit in de vormgeving en beplanting van de moderne tuin. Naast tekst is er veel aandacht voor beeld. De redactie bestaat uit vakmensen met verschillende achtergronden en deskundige gastauteurs.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €7,50

Bestellen
Cover

OOG voor Afrika

OOG VOOR AFRIKA is een warm en positief reis- en lifestyle magazine voor iedereen met een grote belangstelling voor Afrika.

OOG VOOR AFRIKA is een warm en positief reis- en lifestyle magazine voor iedereen met een grote belangstelling voor Afrika. Wil je op reis naar een van de Afrikaanse landen en inspiratie opdoen? Het OOG VOOR AFRIKA reismagazine is jouw gids

Frequentie: 3

Verkoopprijs: €6,95

Bestellen
Cover

Oude Paden

Kerkhistorisch tijdschrift Oude Paden laat het verleden herleven door de verhalen van toen vast te leggen. Een rijk geïllustreerd tijdschrift met warme aandacht voor de levens van onze voorgangers.

Kerkhistorisch tijdschrift Oude Paden laat het verleden herleven door de verhalen van toen vast te leggen. Een rijk geïllustreerd tijdschrift met warme aandacht voor de levens van onze voorgangers.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €9,00

Bestellen
Cover

Paleo (alleen EkoPlaza

Paleo magazine geeft tips en nieuws, een heel weekmenu, de basics van Paleo en natuurlijk veel recepten, die ingedeeld naar ontbijt, lunch, tussendoortjes, kids, diner en toetjes.

Paleo magazine geeft tips en nieuws, een heel weekmenu, de basics van Paleo en natuurlijk veel recepten, die ingedeeld naar ontbijt, lunch, tussendoortjes, kids, diner en toetjes.

Frequentie: 5

Verkoopprijs: €6,95

Bestellen
Cover

Palet

Voor wie van kunst houdt! Interviews met kunstenaars, artikelen, achtergronden en verdieping. De beste exposities belicht.

Voor wie van kunst houdt! Bijzondere Interviews met kunstenaars. Artikelen met achtergronden en verdieping. Aandacht voor jong talent. De beste exposities nader belicht.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €7,95

Bestellen
Cover

PERSWIJN

Perswijn is het belangrijkste onafhankelijke wijntijdschrift van Nederland. Het verschaft informatie over wijnen uit de gehele wereld en het is altijd op zoek naar nieuwe en verrassende ontdekkingen.

Wijnliefhebber op zoek naar informatie? U vindt alles over wijn in Perswijn... Het meest informatieve wijntijdschrift van Nederland. Perswijn is het belangrijkste onafhankelijke wijntijdschrift van Nederland. Het verschaft informatie over wijnen uit de gehele wereld en het is altijd op zoek naar nieuwe en verrassende ontdekkingen. Het staat vol met boeiende en leesbare artikelen over de meest uiteenlopende wijnen en wijngebieden, geschreven door bekende wijnjournalisten Geen droge kost, geen wijnsnobisme maar zakelijke informatie voor iedereen die van een goed glas wijn houdt. Wijn is verrassend gewoon en Perswijn draagt dat uit. Met Perswijn kunt u het hele jaar door van goede en betaalbare wijnen genieten!

Frequentie: 8

Verkoopprijs: €9,50

Bestellen
Cover

PlotatHome

Uniek tijdschrift met een enorme diversiteit aan projecten met handige stappenfoto's, gratis patronen voor ScanNcut en Silhouette Cameo

Informatief tijdschrift met een enorme diversiteit aan projecten met handige stappenfoto’s, bieden we ook gratis patronen aan voor zowel de ScanNcut als de Silhouette Cameo. Kortom een unieke en onschatbare bron van informatie op creatief gebied. Het full colour magazine zal vier maal per jaar verschijnen. Het tijdschrift zal een gestaag groeiend aantal lezers en lezeressen krijgen, voornamelijk uit Nederland en België.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €8,45

Bestellen
Cover

Poeziekrant

In Poëziekrant leest u de beste gedichten van de knapste dichters en besprekingen door de sterkste pennen over poëzie.

Poëziekrant is meer dan een literair tijdschrift, het is een informatief en kwalitatief hoogstaand blad over poëzie. De sterkte is dat er breed geïnformeerd wordt en een mix van informatieve en diepgravende bijdragen wordt gepresenteerd, naast een kwalitatief hoogstaand aanbod van niet eerder verschenen gedichten. Het tijdschrift biedt een gediversifieerd aanbod aan redactionele vormen - interview, essay, recensie, debuutrubriek, beschouwing, analyse, signalement, nieuw werk, vertaling - en is een visueel aantrekkelijke glossy met veel aandacht voor foto's en beeldmateriaal. Poëziekrant wil de breed geïnteresseerde poëzielezer zo breed mogelijk over het genre informeren.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €9,00

Bestellen
Cover

Poppy

Een vernieuwend en inspirerend zelkmaakmodeblad voor kinder-, baby- en hobbyartikelen.

Een vernieuwend en inspirerend zelfmaakmodeblad voor kindermode dat 2 keer per jaar uitkomt. Het magazine bevat ruim 20 trendy patronen met uitgebreide werkbeschrijvingen voor baby's, meisjes, jongens en tieners in de maten 56 t/m 176. Daarnaast doet u volop ideeën op voor het maken van accessoires, tassen, knuffels, kinderkamers, kraamcadeaus en andere hobby artikelen. Laat u inspireren door de moderne patronen en de nieuwste stoffen ontworpen door designer 'Poppy'.

Frequentie: 2

Verkoopprijs: €5,99

Bestellen
Cover

Proskating

Hét schaatsmagazine van Nederland met verhalen, achtergronden en ontwikkelingen uit de schaatswereld. Een onmisbaar blad voor de liefhebber en de fan; met handige tips en informatie voor de beoefenaar.

ProSkating is hét schaatsmagazine van Nederland. Iedere wintermaand brengt de redactie met de juiste mix van kennis en ervaring mooie achtergronden, interessante interviews en fijne verhalen uit de schaatswereld. Ook duidt ProSkating graag de historische context van het land in de combinatie met de sport waarin dat zo uitblinkt en geeft het blad handige tips en informatie aan de beoefenaar. Een uniek magazine voor de liefhebber, de fan en de schaatser geheel in teken van de grootste wintersport van het land.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €5,95

Bestellen
Cover

RTL GP Magazine

Uniek in zijn soort autotijdschrift met nadruk op racing, historie en classics

Een autotijdschrift als geen ander, gemaakt door bevlogen liefhebbers en beroemde, internationale racelegenden. Soms dramatisch, vaak onthullend, altijd boeiend. En vooral met een maximale bewaarwaarde. Dus geen nieuws of raceverslagen, maar een bijzondere bundeling van fascinerende, tijdloze verhalen en adembenemende fotografie. Markante mannen, magische machines en memorabele momenten spelen de hoofdrol. Elke editie 132 pagina’s pure passie en oprechte beleving. Boordevol interessante achtergronden, meeslepende reportages, mythische auto’s, vervlogen races, vergeten circuits, de nieuwste sportwagens en de mooiste klassiekers.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €6,95

Bestellen
Cover

Saar Magazine

Magazine voor 50+ van de makers van Saarmagazine.nl

Van de makers van Saarmagazine.nl (50+ maar nog lang niet dood) is dit tijdschrift. In 2016 won de redactie nog de Mercur voor Lancering van het jaar. De online versie heeft maandelijks zo’n 170.000 unieke bezoekers. Met: HELP! Mijn baas is 23 En hij wil met me scrummen • Getrimd & zo geil als een pakje boter De 50+ punani • Het witte wijn-vraagstuk ‘3 glazen. Ik voel me er prima bij!’ + DOSSIER SINGLE: Fuck Tinder ‘We hebben elkaar gewoon in het wild leren kennen’ • Dit zijn ze: de 50+ mannen die nooit een 50+ vrouw zouden daten • Verlaten & bloedlink: ‘Was hij maar dood.’

Frequentie: 3

Verkoopprijs: €5,95

Bestellen
Cover

Salt (alleen EkoPlaza)

Salt ontdekt, inspireert en verbindt, op licht verteerbare wijze. Zonder 'gloss', gewoon puur, rauw en eerlijk, maar wel met goede smaak.

Salt ontdekt, inspireert en verbindt mensen , merken en organisaties die de outdoor lifestyle vieren en de kracht van creativiteit gebruiken voor positieve verandering. Vier keer per jaar verschijnt Salt in vuistdik formaat (148 pagina's). Zonder 'gloss', gewoon puur, rauw en eerlijk, maar wel met goede smaak. Open minded als de SALT-lezer is, is hij / zij niet zo makkelijk in een hokje te passen. Geïnteresseerd in avontuur, natuur, reizen, wonen, en een gezonde duurzame levenstijl. Op zoek naar verdieping en nieuwe inzichten. Een SALT-lezer wil geïnspireerd raken, goed op de hoogte zijn en blijven van de laatste (technologische) ontwikkelingen op het gebied van outdoor-action sports, sportspecifieke producten maar ook voeding en kunst.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €10,00

Bestellen
Cover

Scènes

Scènes is het enige NL publiekstijdschrift over de podiumkunsten met alles over de wereld op en achter het toneel. Tips, nieuws, achtergronden en informatie over voorstellingen.

Scènes is het enige Nederlandse publiekstijdschrift over de podiumkunsten. Zes keer per jaar verschijnt er een inspirerend magazine met alles over de wereld op en achter het toneel. Met veel tips, nieuws, achtergronden en natuurlijk informatie over voorstellingen van theater, dans, cabaret, musical en opera. Na lezen is thuisblijven geen optie meer!

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €5,95

Bestellen
Cover

Schokkend Nieuws

Schokkend Nieuws is het enige Nederlandstalige filmglossy. Het is het enige Nederlandse filmblad dat zich richt op de meer commerciele (actie)film en populaire genres als horror, sciencefiction en fantasy.

Schokkend Nieuws is het enige Nederlandstalige filmglossy. Het is het enige Nederlandse filmblad dat zich richt op de meer commerciele (actie)film en populaire genres als horror, sciencefiction en fantasy. Het blad geniet al 18 jaar een uitstekende reputatie onder een vaste aanhang en wordt volgeschreven door professionele filmjournalisten. Bioscoop en dvd-recensies, reportages, achtergronden en interviews.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €4,95

Bestellen
Cover

Schrift

Schrift brengt een breed publiek de resultaten en inzichten van recent wetenschappelijk onderzoek van de Bijbel onder ogen.

Schrift brengt een breed publiek de resultaten en inzichten van recent wetenschappelijk onderzoek van de Bijbel onder ogen. Schrift verschaft inzicht in de achtergronden van de Bijbel als historisch boek, als literair werk en als spirituele inspiratiebron. De thema's van het tijdschrift betreffen Bijbelboeken, Bijbelse personen, plaatsen, gebeurtenissen en thema’s. Ook besteedt het aandacht aan archeologie en geografie, alsmede aan niet-Bijbelse geschriften uit de oude wereld van het Nabije Oosten.

Frequentie: 5

Verkoopprijs: €12,50

Bestellen
Cover

Schrijven Magazine

Schrijven Magazine is het enige tijdschrift over creatief en recreatief schrijven. Voor iedereen die korte verhalen, gedichten, roman, scenario's, liedteksten of anders schrijft.

Schrijven Magazine is het enige tijdschrift over creatief en recreatief schrijven. Voor iedereen die korte verhalen, gedichten, roman, scenario's, liedteksten of anders schrijft. Elke twee maanden diepgravende artikelen, tips, nuttige adressen en de grootste Nederlandse schrijfagenda.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €6,95

Bestellen
Cover

See All This (Eng)

Magazine voor alle kunstliefhebbers in Nederland en de kunstliefhebbers die Nederland bezoeken. Versie: Engels

Versie: Engels See All This is een Engelstalig tweetalig kunstplatform. Daartoe behoort een verrassend magazine in print. See All This verbindt al meer dan 17 vooraanstaande musea met elkaar om samen de liefde voor kunst uit te dragen. See All This wil een uitnodiging zijn, een enthousiaste gids en een ontmoetingsplek voor alle kunstliefhebbers die in Nederland wonen of bezoeken. In het magazine kun je ontdekken wat we in de schatkamer van Nederland hebben gevonden, maar ook daarbuiten, want we volgen de internationale ontwikkelingen en besteden aandacht aan film, filosofie, natuur, mode, literatuur en eten.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €12,50

Bestellen
Cover

See All This (NL)

Magazine voor alle kunstliefhebbers in Nederland en de kunstliefhebbers die Nederland bezoeken. Versie: Nederlands

Versie: Nederlands See All This is een Engelstalig tweetalig kunstplatform. Daartoe behoort een verrassend magazine in print. See All This verbindt al meer dan 17 vooraanstaande musea met elkaar om samen de liefde voor kunst uit te dragen. See All This wil een uitnodiging zijn, een enthousiaste gids en een ontmoetingsplek voor alle kunstliefhebbers die in Nederland wonen of bezoeken. In het magazine kun je ontdekken wat we in de schatkamer van Nederland hebben gevonden, maar ook daarbuiten, want we volgen de internationale ontwikkelingen en besteden aandacht aan film, filosofie, natuur, mode, literatuur en eten.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €12,50

Bestellen
Cover

Sestra - Zomer/Winterboek (€ 8,95)

Een magazine vol originele en creatieve ideeën. Met onder andere: reisverhalen, (outdoor) cooking en reportages.

Het Zomerboek ZOMER en Winterboek THUIS van Sestra komt elk één keer per jaar uit. Een magazine vol originele en creatieve ideeën. Met onder andere: reisverhalen, (outdoor) cooking en reportages.

Frequentie: 2

Verkoopprijs: €8,95

Bestellen
Cover

So British & Irish!

So British & Irish! is een (reis) magazine voor iedere liefhebber van Groot-Brittannië en Ierland met interesse voor de natuur en cultuur, voor tradities en gewoontes. Met leuke reistips en ‘places to be’.

So British & Irish! is een (reis) magazine voor iedere liefhebber van Groot-Brittannië en Ierland met interesse voor de natuur en cultuur, voor tradities en gewoontes. Met leuke reistips en ‘places to be’. Voor reizigers die regelmatig naar de betreffende landen reizen maar ook voor diegene die voor het eerst gaat en geïnspireerd wil worden.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €5,95

Bestellen
Cover

Sociologie Magazine

Sociologie Magazine (voorheen Facta) is het tijdschrift om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de sociale wetenschappen in binnen- en buitenland.

Sociologie Magazine bericht over trends in de sociale wetenschappen door informatieve en opiniërende artikelen over samenleving, onderwijs, wetenschap en bedrijfsleven. Vaste ingrediënten zijn: interviews met prominente sociale wetenschappers, de ins en outs van sociologie-opleidingen aan de verschillende universiteiten en rapportages over controversies in de sociale wetenschap. En tot slot onze vaste rubrieken over de beroepspraktijk, columns, gesignaleerde boeken en ander belangrijk vaknieuws.

Frequentie: 0

Verkoopprijs: €6,00

Bestellen
Cover

Soigneur Cycling Journal

Soigneur Cycling Journal is een Engelstalig magazine met liefde voor racefietsen. In samenwerking met andere wielerliefhebbers en creatieve professionals geeft Soigneur vorm aan de liefde voor de fiets.

Soigneur Cycling Journal is vanaf 2016 een geheel Engelstalig magazine met ruim 200 pagina's. Soigneur is cross mediaal racefietsplatform dat sport, stijl en passie verbindt. Elke editie van Soigneur magazine biedt een gevarieerde selectie van achtergrondverhalen, analyses, interviews, fotoreportages, columns, infographics en poëzie van gerenommeerde auteurs, fotografen en ontwerpers. Soigneur verhaalt over het verleden, het nu en de toekomst. In samenwerking met andere wielerliefhebbers en creatieve professionals geeft Soigneur vorm aan de liefde voor de fiets.

Frequentie: 2

Verkoopprijs: €16,50

Bestellen
Cover

Spiegelbeeld

Spiegelbeeld brengt maandelijks een mix van interessante columns, interviews en artikelen over gezondheid, wetenschap, natuur, milieu en spiritualiteit.

Spiegelbeeld Magazine, onafhankelijk tijdschrift voor gezondheid, wetenschap, natuur, milieu en spiritualiteit.

Frequentie: 11

Verkoopprijs: €6,25

Bestellen
Cover

Stadstuinieren

Bewuste stadsbewoners die groente telen, lekker eten en genieten van het leven in de stad.

Bewuste stadsbewoners die groente telen, lekker eten en genieten van het leven in de stad.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €6,95

Bestellen
Cover

Sterren & Planeten (€12,50)

Kleurrijk jaarboek met alle interessante hemelverschijnselen van maand tot maand met veel informatie voor de beginnende sterrenkijker.

Sterren & Planeten, de sterrenhemel van maand tot maand. Dit kleurrijke jaarboek laat je kennismaken met alle interessante hemelverschijnselen van maand tot maand. In de 27e editie van deze gids is er speciale aandacht voor drie planeten die in 2018 in oppositie komen. De maansverduistering die op 27 juli zal plaatsvinden, Ceres en Vesta, en er zijn nog meet aanvullende artikelen die interessant zijn voor ieder die goed naar de sterrenhemel wil kijken Als beginnende sterrenkijker leer je waar te nemen wat je allemaal met het blote oog kunt zien of juist met een verrekijker of kleine telescoop bekijkt. De uitgave bevat 12 hemelkaarten van Wil Tirion en geeft aan op welke dag interessante verschijnselen zijn. ‘Sterren & Planeten' is gemaakt door Erwin van Ballegoij, Roy Keeris en Edwin Mathlener op basis van berekeningen van o.a. Jean Meeus. 64 bladzijden • A4 formaat • paperback

Frequentie: 1

Verkoopprijs: €12,50

Bestellen
Cover

Sterrengids (24,95)

De Sterrengids biedt een uitgebreid overzicht van alle hemelverschijnselen die in een jaar verwacht worden, zoals posities van zon, maan, planeten enz

Bekijk de sterrenhemel van nacht tot nacht. De nieuwe Sterrengids biedt een uitgebreid overzicht van alle hemelverschijnselen die in 2019 verwacht worden, zoals de posities van zon, maan, planeten, planetoïden, kometen en meteoren. Het is tevens een handboek voor zowel beginnende als gevorderde amateurastronomen die sterrenkundige waarnemingen willen verrichten met het blote oog, verrekijker, telescoop en/of camera. ‘Misschien wel de mooiste sterrengids ter wereld’ - Govert Schilling

Frequentie: 1

Verkoopprijs: €24,95

Bestellen
Cover

Stitch at home

Hét fullcolour magazine dat vier maal per jaar informeert en inspireert over machinaal borduren, locken, naaien en breien. Inspirerend, met een keur aan creatieve ideeën en werkstukken.

Hét fullcolour magazine dat vier maal per jaar informeert en inspireert over machinaal borduren, locken, naaien en breien. Inspirerend, met een keur aan creatieve ideeën en werkstukken, alle trends en aanverwante artikelen als quilten, patchwork, punchen en restyles. Praktisch, met duidelijke patronen, werkbeschrijvingen en -tekeningen, informatie over de nieuwste modellen naai-, lock- en borduurmachines, materialen en software.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €8,45

Bestellen
Cover

Tableau

Al sinds zijn start in 1978 is Tableau Fine Arts Magazine een begrip op het terrein van beeldende en toegepaste kunst. Het magazine, dat zes keer per jaar verschijnt, is internationaal georiënteerd en heeft eigen correspondenten in het buitenland.

Al sinds zijn start in 1978 is Tableau Fine Arts Magazine een begrip op het terrein van beeldende en toegepaste kunst. Het magazine, dat zes keer per jaar verschijnt, is internationaal georiënteerd en heeft eigen correspondenten in het buitenland. “Voor wie nooit meer wil zeggen: ‘Ik heb geen verstand van kunst.' En verder voor alle liefhebbers en kenners. Al 32 jaar.”

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €9,95

Bestellen
Cover

Taste Snowboard Magazine

Taste snowboard magazine: het lijfblad voor alle snowboarders in Nederland en België.

Met een zorgvuldig samengestelde mix van sport en lifestyle is Taste snowboard magazine bestemd voor een breed snowboardpubliek, waarin zowel de beginner als wel de gevorderde snowboarder met informatieve en beschrijvende artikelen van zijn favoriete sport mag proeven. Met ondersteunend hoogwaardig en spectaculair beeldmateriaal uit zowel binnen-, als buitenland zullen de lezers op de hoogte worden gebracht van de nieuwste materialen, veel praktische tips, de nieuwste trends, achtergronden en de te houden evenementen in binnen- en buitenland.

Frequentie: 2

Verkoopprijs: €9,95

Bestellen
Cover

Te Voet

Dé wandelkrant van Nederland en de direct omliggende landen. voor enthousiaste wandelaars. Elke uitgave van 'te voet' staat boordevol informatieve en inspirerende artikelen.

'te voet' de wandelkrant van Nederland. Een onafhankelijke uitgave voor enthousiaste wandelaars. 'te voet' straalt beleving uit: heerlijk genieten van het bewegen en van het landschap. Elke uitgave van 'te voet' staat boordevol informatieve en inspirerende artikelen. Het accent ligt op wandelen in Nederland en de direct omliggende landen; bereikbaar voor iedereen!

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €4,25

Bestellen
Cover

TENNIS Magazine

Het glossy tennisblad van Nederland met alles wat de tennisser wil weten. Van tennisleraar tot beginner, van topper tot recreant. Met o.a. mooie interviews, achtergronden, reportages en columns van mensen uit de tenniswereld.

Het glossy tennisblad van Nederland met alles wat de tennisser wil weten. Van tennisleraar tot beginner, van topper tot recreant. Met o.a. mooie interviews, achtergronden, reportages en columns van mensen uit de tenniswereld. Het Tennisjournaal houdt van tennis.Net als haar lezers.

Frequentie: 7

Verkoopprijs: €6,95

Bestellen
Cover

Terras (€15)

Terras is een hedendaags tijdschrift voor internationale literatuur met een eigen stijl en een goed oog voor nieuwe ontwikkelingen. In Terras vind je literatuur van hoge kwaliteit die nog niet ontdekt is. Terras houdt de lezer scherp en betrokken.

Terras is een ontdekkend tijdschrift voor internationale literatuur dat opereert in het voetspoor van het roemruchte tijdschrift Raster. Terras wordt gemaakt door dichters, schrijvers en vertalers met een internationaal netwerk en een zintuig voor het nieuwe en waardevolle, blijvende. Als platform voor vertaalde literatuur werkt Terras samen met getalenteerde vertalers die het een kans biedt en kritisch begeleidt. Terras brengt literatuur die nog niet ontdekt is maar wel de moeite van het ontdekken waard. Het tijdschrift opereert als pionier. Terras wordt bijzonder fraai vormgegeven door Herman van Bostelen en heeft altijd een pakkende typografische verbeelding van het thema op de kaft in rood en zwart. De kloeke nummers hebben een boekachtige kwaliteit en zijn bedoeld om te bewaren. Edities hebben vaak het grensoverschrijdende als thema, door een omschrijving als ‘Nieuw land’, ‘Door de nacht’ of ‘Catacomben’, of door een geografische aanduiding. In ‘Berlijn’ wordt een sociale sculptuur van een stad geschetst door werk te presenteren van tien toonaangevende dichters die er wonen en werken. Bijdragen in Terras worden altijd ingeleid om ze een kader te geven en toegankelijk te krijgen. Ook zijn er themanummers die het materiële en werktuigelijke onderzoeken, zoals ‘Gereedschap’ en ‘Metalen’. Terras schrikt er niet voor terug bijzondere teksten te presenteren zoals die geschreven zijn. Ze doet geen concessies aan een algemene smaak of heersende opinie. Terras opereert volgens eigen visie en met een grote belangstelling en nieuwsgierigheid. Terras verschijnt twee maal per jaar met een stevige editie. Daarnaast maakt het tijdschrift speciaal voor de abonnees bijzondere uitgaven, zoals eeen reeks vertalingen van contemporaine klassiekers uit de wereldpoëzie, een kunstenaarsboek of nog onuitgegeven verhaal van een bijzondere auteur.. Op de website www.tijdschriftterras.nl verschijnen teksten, films, muziek en andere bijdragen.

Frequentie: 2

Verkoopprijs: €15,00

Bestellen
Cover

The Optimist

Onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen. Vooruitgang en menselijke creativiteit zijn de speerpunten van The Optimist.

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen. Als een onafhankelijk internationaal opinietijdschrift en online community staan wij voor vooruitgang, voortdurende mogelijkheden en de menselijke creativiteit. We weten dat er voor elk probleem een oplossing bestaat. Wij verkennen en omarmen kansen en perspectieven. In ons tijdschrift en op onze website presenteren wij de ideeën die de weg wijzen naar baanbrekende vernieuwing en de mensen die vooropgaan. Peilers in iedere Optimist zijn: innovatie, duurzaamheid, spiritualiteit, gezondheid. Wij verbinden u met deze kansdenkers en -doeners in onze (online) evenementen en cursussen. We presenteren optimisme als een wijze van leven, omdat het uw geluk en uw gezondheid ondersteunt.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €9,75

Bestellen
Cover

The Rijksmuseum Bulletin (€30)

The Rijksmuseum Bulletin is het Engelstalige wetenschappelijke tijdschrift van het Rijksmuseum, gericht op een internationale doelgroep van professionals uit musea, handel, wetenschap en onderwijs, maar ook op liefhebbers met kennis van zaken.

The Rijksmuseum Bulletin is het Engelstalige wetenschappelijke tijdschrift van het Rijksmuseum, gericht op een internationale doelgroep van professionals uit musea, handel, wetenschap en onderwijs, maar natuurlijk ook op liefhebbers met kennis van zaken. Het tijdschrift biedt al sinds 1953 viermaal per jaar diepgravende artikelen over kunst en geschiedenis, voortkomend uit de rijke collectie van het Rijksmuseum. The Rijksmuseum Bulletin is value for money door de combinatie van hoogstaande inhoud en een prachtige uitvoering.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €30,00

Bestellen
Cover

Theatermaker

Theatermaker is het vakblad voor podiumkunsten. Geschikt voor iedereen die werkzaam en geïnteresseerd is in podiumkunsten.

Theatermaker is het vakblad voor de podiumkunsten. Elke twee maanden biedt Theatermaker verdieping, reflectie en debat aan de hand van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van toneel, jeugdtheater, dans, mime, opera, muziektheater, kleinkunst en kunstbeleid. Interviews met theatermakers, beschouwingen, kritieken en essays geven een levendig beeld de hedendaagse podiumkunstpraktijk.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €12,00

Bestellen
Cover

Tijdschrift voor Yoga

Tijdschrift voor Yoga is voor iedereen die zich wil verdiepen en meer wil weten over yoga, zowel voor beoefenaars van yoga, docenten als geïnteresseerden.

Yoga mag zich verheugen in grote belangstelling. Tijdschrift voor Yoga belicht de aspecten van yoga vanuit een duizenden jaren oude traditie, maar volgt tevens de huidige ontwikkelingen op de voet. Iedere serieuze uiting van yoga krijgt aandacht en zo wil Tijdschrift voor Yoga een verbindende factor zijn tussen actieve beoefenaars van yoga, docenten en sympathisanten. Tijdschrift voor Yoga kent een thematische aanpak, waarin aandacht is voor de positieve aspecten van praktische yogabeoefening en yoga in het dagelijks leven. Daarnaast is er ruimte voor achtergrondartikelen over de filosofie en de geschiedenis. Tijdschrift voor Yoga is een platform voor iedereen die zich wil verdiepen en meer wil weten over yoga.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €8,95

Bestellen
Cover

Tirade € 12,50

Literair tijdschrift Tirade werd opgericht in 1957 en de groep steigerende jongeren is inmiddels, ruim een halve eeuw en meer dan 400 nummers later, herhaaldelijk vervangen door nieuwe lichtingen jonge redacteuren.

‘Een groep steigerende jongeren, blakend van energie, bovendien zo intelligent dat ze sceptisch zijn en geen kant en klare oplossing bij de hand hebben! Ze wilden met de literatuur iets doen. Ze wilden misschien wel iets met ons vaderland doen, was mijn naïeve verwachting. Zo'n groep mag je niet dwarsbomen en moet je de ruimte geven die ze zeggen nodig te hebben. En zo begon Tirade met Emmens, Smit, Goudsblom, Eijkelboom, Vinken en Nieuwenhuys.' Dit schreef uitgever Geert van Oorschot in Tirade 200. Tirade werd opgericht in 1957 en de groep steigerende jongeren is inmiddels, ruim een halve eeuw en meer dan 400 nummers later, herhaaldelijk vervangen door nieuwe lichtingen redacteuren. Adriaan Morriën, Max Nord, Aad Nuis, Gerard (Kornelis van het) Reve en Charles B. Timmer kwamen en gingen; Herman Verhaar en Jaap Goedegebuure; Tomas Lieske, Robert Anker, Willem Jan Otten en Gemma Nefkens; Toine Moerbeek en George Moormann volgden hen op. Elke redactie gaf het blad weer een ander, eigen gezicht. Op dit moment bestaat de redactie uit Ester Naomi Perquin, Menno Hartman, Jeroen van Kan en Merijn de Boer. Tirade verschijnt vijf maal per jaar.

Frequentie: 5

Verkoopprijs: €12,50

Bestellen
Cover

TRANS

Hèt blad over genderidentiteit gemaakt door transgender personen, biedt verdieping en inspiratie door middel van persoonlijke verhalen, opinie, achtergrondartikelen en interviews.

Hèt blad over genderidentiteit gemaakt door transgender personen, biedt verdieping en inspiratie door middel van persoonlijke verhalen, opinie, achtergrondartikelen en interviews. TRANS is informatief en grappig, kritisch en ontroerend. Niet in de laatste plaats is het 132 pagina’s tellende tijdschrift bedoeld als een concrete en aantrekkelijke blikopener voor de directe omgeving.

Frequentie: 0

Verkoopprijs: €7,95

Bestellen
Cover

Travelbook

Het reismagazine voor en door reizigers

In het magazine vind je tips en weetjes om jou bij de planning van je reis te helpen: van stedentrips tot safari’s, van backpacken tot cruisen én alles wat daar tussenin zit. We nemen je graag mee rond de wereld met de beste hotspots in bekende en onbekende steden, routes voor verre reizen, bijzondere verhalen van reizigers en spannende avonturen. In het magazine lees je over adventure, city trips, discover, food, meet the local en travel along.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €5,95

Bestellen
Cover

Tribal Art Magazine (Eng)-€20

Tribal Art magazine is een Engelstalig internationaal kwartaal magazine over kunst, cultuur en historie uit Africa, Oceania, Indonesië en Amerika.

Tribal Art magazine is een internationaal kwartaal magazine over kunst, cultuur en historie, van traditionele mensen en oude volken uit Afrika, Oceanië, Indonesië en Amerika. Engelstalig magazine. Tribal Art magazine is an international quarterly journal dedicated to the arts of Africa, Oceania, Indonesia, and the Americas. We focus on the art, culture, and history of traditional peoples and New World civilizations.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €20,00

Bestellen
Cover

Tuinseizoen (alleen EkoPlaza)

Bloem & Plant is een inspirerend tuinmagazine voor alle tuinliefhebbers. Telkens staat Bloem & Plant boordevol handige tips, nuttige info, adviezen van experts en praktische tips voor de siertuin, moestuin, terras en vijver.

Bloem & Plant is een inspirerend tuinmagazine voor alle tuinliefhebbers. Telkens staat Bloem & Plant boordevol handige tips, nuttige info, adviezen van experts en praktische tips voor de siertuin, moestuin, terras en vijver. Met de beste artikelen uit Gardeners’ World. In Bloem & Plant vindt u elke maand inspirerende tuinreportages, uitgebreide plantenportretten, praktisch tuinieren, snoeiactiviteiten van de maand, de kweker aan het woord, een kijkje bij een tuinontwerper, tuinnieuws en leuke tips om uw tuin nog mooier te maken. Met Bloem & Plant geniet u nog meer van uw tuin!

Frequentie: 12

Verkoopprijs: €6,50

Bestellen
Cover

Up - Down Mountainbike magazine

Up/Down mountainbike magazine: het lijfblad voor alle mountainbikers in Nederland en België die verder kijken dan de gebaande paden.

Niet bang zijn om vies te worden en het snot voor de ogen te fietsen. Voor deze moutainbikers is er nu Up/Down mountainbike magazine. Up/Down brengt iets nieuws in het aanbod van magazines. Voor gepassioneerde fietsers die zoeken naar de mooiste routes door hun fiets als tool te gebruiken om de bergen mee te verkennen en op avontuur te zijn. Outsiders zullen het niet snel vermoeden, maar onze wereld ziet er anders uit op twee brede banden: als een grote speeltuin. Zelfs onze lage landen, Up/Down is hierin een must have. Up/Down voedt de honger naar meer; meer singletracks, meer techniek om van het rijden te genieten en meer adembenemde fotografie. Het mountainbikeblad waar je zin van krijgt om te rijden! Aanstekelijke reisreportages, inspirerende rijders, overzichtelijke tests en leerzame instructies zorgen dat je per direct meer uit je wheels haalt. Up/Down, want dat is waar mountainbiken om draait.

Frequentie: 5

Verkoopprijs: €6,95

Bestellen
Cover

Vega Vega (Vega Lifestyle Magazine)

Vega Lifestyle Magazine is een 100% vegan magazine, die zeer geschikt is voor vegan, vegetariers, flextariers en iedereen die meer wil weten over het veganisme

Vega Lifestyle Magazine is een 100% vegan magazine, die zeer geschikt is voor vegan, vegetariers, flextariers en iedereen die meer wil weten over het veganisme. Of gewoon opzoek is naar heerlijke recepten. Het is een compleet magazine, het is de vegan vriendin. Je kan heerlijk lezen, inspiratie opdoen, lekker recepten vinden en nog veel meer. Vega Lifestyle Magazine heeft een oplage van minimaal 5000. Het magazine heeft een hoog levensintensiteit en mensen bewaren het magazine graag of geven het cadeau. Het magazine profileert zich als eerste vegan magazine in Nederland in een booming sector.

Frequentie: 2

Verkoopprijs: €4,95

Bestellen
Cover

V'gan Lifestyle Magazine (alleen EkoPlaza)

V’gan Lifestyle Magazine staat vol lekkere recepten, tips van experts, hotspots, informatie, inspirerende projecten op het gebied van veganistisch eten.

V’gan Lifestyle Magazine staat vol lekkere recepten, tips van experts, hotspots, informatie, inspirerende projecten op het gebied van veganistisch eten en is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in gezond & plantaardig eten, voor elke dag of gewoon eens een keertje.

Frequentie: 0

Verkoopprijs: €5,95

Bestellen
Cover

Villamedia (7,99)

Magazine over journalistiek, vol met interviews, achtergronden en reportages over actuele journalistieke thema’s en bekende journalisten.

Magazine over journalistiek, vol met interviews, achtergronden en reportages over actuele journalistieke thema’s en bekende journalisten.

Frequentie: 13

Verkoopprijs: €7,99

Bestellen
Cover

Vlam!

Aan de slag met je talenten: werk versus privé, zelfontplooiing of jezelf opofferen, met je talenten aan de slag, ambitie en ervaringsverhalen

Elke vrouw is op haar best als ze zich op haar plek voelt en weet wat ze kan. In de praktijk is dat best een zoektocht, juist voor vrouwen die christen zijn. Om tot je bestemming te komen hoef je geen betaald werk te doen. Wel is het belangrijk om te onderzoeken wat bij je past. Aan de orde komen: werk versus privé, zelfontplooiing of jezelf opofferen, met je talenten aan de slag, ambitie, creëer een sfeervolle werkplek, ervaringsverhalen, shopping en als extra een werkboek 'Hoe vind ik mijn ideale baan'.

Frequentie: 1

Verkoopprijs: €7,95

Bestellen
Cover

Voor de Poes magazine

Een kattenglossy boordevol leuke, grappige en ontroerende verhalen, foto's en weetjes.

VOOR DE POES is een nieuw en eigentijds magazine. Een kattenglossy boordevol leuke, grappige en ontroerende verhalen, foto's en weetjes. Ieder kwartaal kan je genieten van een momentje voor jezelf en je kat, samen met VOOR DE POES.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €4,95

Bestellen
Cover

Vrij Nederland

In de rijke geschiedenis van opinieweekblad Vrij Nederland heeft dat woord een elementaire rol gespeeld. Vanaf de jaren ‘50 maakt de titel school met spraakmakende interviews, scherpzinnige columns en natuurlijk de maandelijkse boekenbijlage.

• Hoewel het huidige VN zichtbaar met de tijd én met zijn lezer is meebewogen, bleef het karakter onveranderd. VN wil nog steeds een rol spelen in het maatschappelijke debat. Het blijft ook nu kritische consumenten trakteren op prikkelende artikelen en doortimmerde reportages. En dat doet het in de vorm die we van Vrij Nederland kennen: niet vrijblijvend opinies presenteren, maar achter de feiten aan jagen. Beschrijven, maar vooral ook onderzoeken en analyseren. Bij Vrij Nederland ligt de journalistieke lat ongekend hoog. Dat herkennen niet alleen de lezers, maar ook de actualiteitenprogramma’s die het blad regelmatig citeren. In 2009 kreeg VN een pittige restyling. Het blad is toegankelijker dan ooit, zonder concessies te doen aan zijn identiteit. Integendeel, de redactionele pijlers politiek, samenleving, justitie, economie en cultuur zijn nog altijd overeind. Nieuw is de component lifestyle waarmee VN nog meer aan de belevingswereld van zijn lezers raakt. Daarnaast heeft het er verse rubrieken en een nieuwe, heldere indeling bij gekregen. Maar er is ook iets terug uit die rijke traditie. VN zoekt weer iets scherper de grenzen van het opiniëren op en staat zich ook wat meer satire toe. De binnenkant is, kortom, tenminste zo kritisch geactualiseerd als de cover. Maar was het daar destijds ook niet om begonnen? Lang leve de inhoud.

Frequentie: 47

Verkoopprijs: €8,95

Bestellen
Cover

Vruchtbare Aarde

Spiritueel cultuurtijdschrift: voeding voor de ziel. Grenzeloos nieuwsgierig als het om visie gaat. Interviews, columns, essays. Uitnodiging tot blikverruiming.

Vruchtbare aarde is een onafhankelijk en eigenwijs inspiratie-magazine, bedoeld als voeding voor de ziel. Elk beroep heeft vertegenwoordigers die over de muurtjes van het eigen vakgebied weten te kijken. Theatermakers, koks, meestervertellers, visionaire architecten, zangers, huisartsen, homeopatisch dierenartsen, schilders, bosbouwers, lbyrintlopers, clowns, geitenkaasmakers en minder makkelijk definineerbare persoonlijkheden... Vruchtbare Aarde zoekt ze op voor een aanstekelijk gesprek, gevolgd door een inspirerend artikel. Journalistiek met een hart.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €4,85

Bestellen
Cover

Wat artsen niet vertellen

Biedt onafhankelijke informatie voor het maken van betere gezondheidskeuzes. Zo bent u op de hoogte van de laatste medische inzichten, gebaseerd op onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek.

Wat artsen niet vertellen (voorheen Medisch Dossier) is de Nederlandse uitgave van het Britse blad What Doctors Don’t Tell You, van de gezaghebbende medisch journaliste Lynne McTaggart. Medisch Dossier verschijnt 10 keer per jaar en biedt onafhankelijke informatie voor en over uw gezondheid. Zo bent u op de hoogte van de laatste medische inzichten, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Lees 'wat artsen niet vertellen' en u weet wat u moet weten voor een gezonde levensstijl, over de laatste medische inzichten, medicijnen, behandelingen en preventies. Praktisch toepasbaar: tips hoe u uw gezondheid en die van uw gezin in eigen hand houdt. Al sinds 1998 kritisch, onafhankelijk en objectief.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €7,50

Bestellen
Cover

Weet Magazine

Weet Magazine is een populair-wetenschappelijk tijdschrift (in het genre van Quest en Kijk) en biedt een aansprekende mix van kennis en vermaak vanuit een christelijke identiteit.

Weet Magazine is een populair-wetenschappelijk tijdschrift (in het genre van Quest en Kijk) en biedt een aansprekende mix van kennis en vermaak vanuit een christelijke identiteit. Door haar frisse uitstraling en boeiende artikelen heeft het een enthousiast lezerspubliek aan zich weten te binden, dat (zoals het er nu naar uitziet) de komende jaren alleen nog maar groter zal worden! De doelgroep van Weet Magazine bestaat voor 65% uit mannen in de leeftijd 18-35 jaar. Lezers van Weet zijn hoogopgeleid, welstandsklasse W2/W3, leven vanuit een christelijke levensovertuiging en hebben een brede belangstelling voor de wereld om hen heen. Zij zijn nieuwsgierig, reizen graag en interesseren zich voor natuur, technologie, multimedia, psychologie, historie en wetenschap. Zij lezen dan ook meer dan de gemiddelde Nederlander en ervaren bovendien een grotere maatschappelijke betrokkenheid.

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €4,95

Bestellen
Cover

Whisky Passion

In elke uitgave zal aandacht zijn voor alle diversiteiten op het gebied van whisky. Dus niet alleen maar single malt whisky, maar ook blends, Amerikaanse, Japanse en Ierse whiskeys en likeuren.

Er is steeds meer aandacht voor whisky,dat bewijzen de vele whisky-evenementen in het hele land wel. En dan hebben we het nog niet eens over de vele whiskyclubs die in Nederland en België actief zijn. Een magazine over whisky in al zijn facetten kon dan ook niet uitblijven. Whisky Passion is het eerste onafhankelijke magazine over whisky dat in Nederland en België in de winkel verkrijgbaar is. In elke uitgave zal aandacht zijn voor alle diversiteiten op het gebied van whisky. Dus niet alleen maar single malt whisky, maar ook blends, Amerikaanse, Japanse en Ierse whiskeys en likeuren.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €6,45

Bestellen
Cover

White Freeski Magazine

White freeski magazine: het lijfblad voor alle actieve skiërs in Nederland en België.

White freeski magazine is een eigenzinnig tijdschrift over de oudste glijsport die we kennen. White schrijft over een andere manier van skiën dan we traditioneel gewend zijn. Skiën is veel meer dan alleen een gezellige familie- en vakantiesport.Voor serieuze ski- en sneeuwliefhebbers is het meer een levenstijl waar avontuur, intensief contact met de natuur en het gevoel 100% te leven centraal staan. White freeski magazine neemt deze skiërs mee naar dikke pakken poedersneeuw, proeft ski’s die krabben op de harde piste en laat de lezer dromen over eindeloze afdalingen. White bereidt haar lezers vakkundig voor op deze dromen en zal met verhalen over techniek, allerhande trips, spotreviews, nieuwe materialen en veiligheidstips een breed skipubliek aanspreken. White is bedoeld als lijfblad voor de skiër die zo intens en puur mogelijk van deze sport wil genieten!

Frequentie: 1

Verkoopprijs: €9,95

Bestellen
Cover

Wielrenblad

Het magazine richt zich op racefietsers die voor hun plezier rijden.

Lezers van Wielrenblad zien fietsen als synoniem voor het leven. Wie zich verzet tegen weerstand komt vooruit. Diep in de beugels met tegenwind of met de handen op het stuur omringt door vrienden in de zon. Als het moet fietsen ze door weer en wind. Afzien, pijn, lijden en genieten. Altijd in Stijl. In Wielrenblad worden trends van nu afgewisseld met goede verhalen uit het verleden. Een team van schrijvende fietsers gaat op zoek naar het andere verhaal achter bijzondere toertochten en klassiekers. Merken worden onder de loep genomen; van een bezoek aan de fabriek tot een gesprek met de ontwerper. We gaan op zoek naar nieuwe routes om te fietsen in binnen- en buitenland en laten zien waar die onbekende helling beklommen kan worden. We werken samen met fotografen die net als ons op zoek zijn naar dat andere beeld. Columns, muziek, boeken en zelfs kunst is terug te vinden in dit nieuwe magazine.

Frequentie: 5

Verkoopprijs: €6,95

Bestellen
Cover

Winelife

WINELIFE is hét tijdschrift voor wijnliefhebbers. Je leest over verre wijnreizen en verrassende vondsten dicht bij huis.

WINELIFE is hét tijdschrift voor wijnliefhebbers. Je leest over verre wijnreizen en verrassende vondsten dicht bij huis. De laatste wijntrends, mooi winedesign, de lekkerste recepten en prikkelende columns. WINELIFE leest fijn. Artikelen zijn op een sprankelende manier geschreven. Herkenbaar en verrassend, inspirerend en toegankelijk. Iedereen kan verstand krijgen van wijn door WINELIFE te lezen. In het tijdschrift wordt ruim aandacht besteed aan wijn & reizen, wijn & eten, wijn & geld, wijn & kunst, wijn & uitgaan, wijn & mensen. En uiteraard staat elk nummer bol van de kooptips. Lees WINELIFE en maak van ieder moment een feestje!

Frequentie: 6

Verkoopprijs: €6,95

Bestellen
Cover

WOEF

WOEF: Het meest gelezen hondenmagazine sinds 1964

WOEF is sinds 1964 hét referentiemagazine voor de hondenliefhebber. Woef heeft een zeer loyaal lezerspubliek en bevat luchtige, grappige en vertederende artikelen en is zonder meer een feelgood magazine. Tegelijkertijd deinst Woef er niet voor terug om kritisch en vlijmscherp uit de hoek te komen en schandalen aan het licht te brengen. Door de hoge journalistieke kwaliteit, straalt Woef betrouwbaarheid uit.

Frequentie: 12

Verkoopprijs: €5,95

Bestellen
Cover

Women's Health

Frequentie: 8

Verkoopprijs: €4,99

Bestellen
Cover

Zenit

Zenit is het grootste populair-wetenschappelijke maandblad op het gebied van sterrenkunde, weerkunde en ruimteonderzoek.

Kom nog meer te weten over onze sterren en planeten. Het magazine ZENIT brengt u elke maand nieuws en achtergronden over sterrenkunde, ruimteonderzoek, weer en klimaat. Ook (amateur)astrofotografie, telescoopbouw en aanverwante wetenschappen en technieken komen ruimschoots aan bod. ZENIT verschijnt 11 keer per jaar.

Frequentie: 11

Verkoopprijs: €5,85

Bestellen
Cover

Zone 5300

Glossy kwartaalmagazine Zone 5300 is al bijna achttien jaar een verzamelplaats voor jong strip- , illustratie- en schrijftalent dat vervolgens zijn weg naar de reguliere media vond en vindt.

Glossy kwartaalmagazine Zone 5300 is al bijna achttien jaar een verzamelplaats voor jong strip- , illustratie- en schrijftalent dat vervolgens zijn weg naar de reguliere media vond en vindt. Succesvolle stripmakers als Gummbah, Erik Kriek, Typex, Barbara Stok, Jeroen de Leijer en Reid, Geleinse & van Tol (Fokke & Sukke) debuteerden allen in Zone 5300. Ook belangrijke buitenlandse stripauteurs verlenen regelmatig hun medewerking aan ons blad. Buiten strips besteedt Zone 5300 veel aandacht aan nieuwe popmuziek, literatuur, films en games.

Frequentie: 4

Verkoopprijs: €7,95

Bestellen