VMBpress
Klanten login

Het assortiment van VMBpress:

Wilt u een of meerdere van deze tientallen tijdschriften in uw assortiment opnemen? Log dan nu in of registreer u meteen!


Alle bladen Gezondheid Hobby Jeugd Kunst
Reizen Lifestyle Man Management Natuur
Religie Vrouw Erotiek
100%NL Magazine Cover
100%NL Magazine is een tijdschrift gericht op de 'gewone relaxte' vrouw/man. In het blad komen onderwerpen als entertainment, positieve feel good verhalen van 'gewone' mensen, reportages en columns naar voren.
 
Frequentie: 3
Prijs: €5,99
Bestellen
   
360 Magazine Cover
Het beste uit de internationale pers. 360. selecteert en vertaalt journalistieke verhalen uit de internationale media voor een Nederlandstalig publiek.
 
Frequentie: 12
Prijs: €6,99
Bestellen
 
Access Kiteboard magazine Cover
Access kiteboard magazine: het lijfblad voor alle kiteboarders in Nederland en België.
 
Frequentie: 4
Prijs: €9,95
Bestellen
   
Ameland Inzicht Cover
Ameland's eerste glossy. Van, voor en over het eiland. Het magazine verschijnt meerdere keren per jaar. Beleving en kwaliteit staan centraal.
 
Frequentie: 3
Prijs: €9,99
Bestellen
 
AmericA Cover
AmericA is een kwartaalmagazine dat haar lezers informeert en entertaint over reizen in de Verenigde Staten en Canada.
 
Frequentie: 4
Prijs: €6,99
Bestellen
   
Amstelodamum Cover
Amstelodamum - voor wie meer wil weten over historisch Amsterdam. In het Maandblad worden verrassende aspecten van de Amsterdamse historie beschreven, die steeds opnieuw het kostbare culturele erfgoed van de stad bevestigen.
 
Frequentie: 4
Prijs: €10,95
Bestellen
 
Archeologie Magazine Cover
Archeologie magazine brengt op een toegankelijke manier de archeologie en geschiedenis van binnen- en buitenland. Met uitgebreide aandacht voor archeologie, geschiedenis, cultuur, exposities, reizen.
 
ISSN: 1566-7553
Frequentie: 6
Prijs: €7,95
Bestellen
   
Atelier (+Palet) Cover
Kunst kijken en Kunst maken. Tips en bijzondere verhalen over kunst en kunstenaar.
 
Frequentie: 6
Prijs: €9,50
Bestellen
 
Awater Cover
Awater is het tijdschrift van de Poezieclub, in 2001 opgericht door toenmalig Dichter des Vaderlands Gerrit Komrij. Awater is een podium voor aanstormende en gevestigde dichters, brengt het laatste nieuws, recensies en reportages.
 
ISSN: 1570-0917
Frequentie: 3
Prijs: €8,50
Bestellen
   
Azië en DownUnder Cover
EAST! Magazine is een kwartaalmagazine dat haar lezers informeert en entertaint over reizen in Zuidoost-Azie. Met boeiende reisreportages, interessante achtergrondverhalen, lezenswaardige interviews, fraaie fotografie en praktische wenken.
 
Frequentie: 4
Prijs: €6,99
Bestellen
 
BCBG Magazine Cover
Voor gastronomen met een voorliefde voor het topsegment horeca en luxury lifestyle.
 
Frequentie: 4
Prijs: €7,95
Bestellen
   
Bier Cover
Bier!, het enige magazine voor de echte biergenieter. Bier! is het enige onafhankelijke smaakmakende glossy magazine over speciaalbier in Nederland.
 
Frequentie: 4
Prijs: €6,95
Bestellen
 
Boeken Magazine Cover
Boeken Magazine is het lijfblad voor lezers. Een magazine met een hart voor boeken!
 
Frequentie: 6
Prijs: €9,99
Bestellen
   
Brabeau Cover
Brabeau is een glossy magazine over de kwaliteit van het leven in Brabant. Het gaat over wat er écht toe doet. Over wonen en leven, mensen en verhalen, natuur en cultuur, toen en nu, eten en winkelen.
 
Frequentie: 4
Prijs: €6,95
Bestellen
 
B-Trendy Cover
Dit zelfmaakmodeblad voor kinderkleding bevat een mix van tijdloze en modieuze patronen. Zeer geschikt voor beginners door de duidelijke beschrijving en bijgeleverde patronen.
 
Frequentie: 2
Prijs: €7,95
Bestellen
   
CamperReisMagazine Cover
CamperReisMagazine: het onafhankelijke belevenis reismagazine voor iedereen die met een camper reist, met reisverhalen, over natuur en cultuur en alle bijbehorende tips voor de camper reiziger.
 
Frequentie: 4
Prijs: €6,50
Bestellen
 
Carros Cover
CARROS Magazine, gemaakt door en voor autoliefhebbers. In het exclusieve magazine worden dingen zoals entertainment, informatie en met name plezier van het autorijden uitgelicht en centraal gesteld.
 
Frequentie: 8
Prijs: €6,25
Bestellen
   
Casco Magazine Cover
Tijdschrift voor iedereen die duurzaam zelfbouwt, dit al heeft gedaan, dit nog gaat doen of het gewoon super interessant vindt.
 
Frequentie: 4
Prijs: €9,95
Bestellen
 
Chapeau Magazine Cover
Chapeau! Magazine gaat over ‘het goede leven in het het Zuiden’ Chapeau besteedt ruim aandacht aan kwalitatief toerisme in eigen streek, gastronomie, kunst en cultuur, natuur, historie, mode, wonen, economie en society in Limburg en de grensstreek.
 
Frequentie: 6
Prijs: €5,95
Bestellen
   
Classy (Gooisch als lifestyle) Cover
Zo leven wij. Zo wonen wij. Zo gaan wij op vakantie. Zo gaan wij met elkaar om. Interviews en reportages over het echte Gooische leven, dat zich in iedere plaats in heel Nederland afspeelt.
 
Frequentie: 6
Prijs: €4,95
Bestellen
 
Dans Magazine Cover
Dans magazine is er voor iedereen met een passie voor dans. Van ballet via werelddans tot streetdance. Ontwikkelingen, achtergronden, reportages, portretten van bekende dansers en choreografen en natuurlijk ruim aandacht voor aanstormend talent.
 
ISSN: 0168-0137
Frequentie: 6
Prijs: €7,49
Bestellen
   
De Andere Krant Cover
Het doel van De Andere Krant is om het publieke debat te verbreden en de Andere Kant van het nieuws te tonen.
 
Frequentie: 52
Prijs: €3,50
Bestellen
 
De Kanttekening Magazine Cover
Emancipatoire crossmedia-magazine met verdieping en opinie over samenleving, zingeving, wereldissues en kunst & cultuur, in het bijzonder bi-culturaliteit, participatie, integratie, onderwijs, mensenrechten en vrijheid.
 
Frequentie: 11
Prijs: €5,99
Bestellen
   
De lage landen (Ons Erfdeel) (€19) Cover
Het Vlaams-Nederlands cultureel tijdschrift bevat o.a. beschouwingen over literatuur, taal en uiteenlopende maatschappelijke onderwerpen.
 
Frequentie: 4
Prijs: €19,00
Bestellen
 
De Nieuwe Koers Cover
De Nieuwe Koers is een magazine voor christenen op zoek naar inspiratie om hun geloof vorm te geven in hun dagelijks leven. Met spraakmakende onderzoeken, boeiende achtergrondverhalen en portretten van smaakmakers in kerk en cultuur.
 
Frequentie: 10
Prijs: €8,49
Bestellen
   
De Nieuwe Muze (vh. Muze Pianowereld) Cover
MUZE Pianowereld is een onafhankelijk muziektijdschrift dat met een mix van interviews en artikelen diepgaand en integer aandacht besteedt aan klassieke muziek en de verbinding met mens, maatschappij, kunst, cultuur & literatuur.
 
Frequentie: 6
Prijs: €12,50
Bestellen
 
De Parelduiker Cover
De Parelduiker is een literair-historisch tijdschrift, dat vijfmaal per jaar verschijnt. De Parelduiker biedt een spectaculaire en vaak amusante speurtocht naar de verborgen schatten van de literatuurgeschiedenis.
 
ISSN: 1394 6280
Frequentie: 5
Prijs: €13,50
Bestellen
   
De Republikein Cover
De Republikein doorbreekt het taboe op het sympathiseren met een regeringsvorm zonder monarch en stimuleert de discussie over wat democratisch burgerschap werkelijk inhoudt.
 
ISSN: 1574 1834
Frequentie: 4
Prijs: €10,90
Bestellen
 
Deining Magazine Cover
Hét magazine voor watersporters met een brede blik, smaak en een scherp oog voor goede inhoud.
 
Frequentie: 2
Prijs: €10,00
Bestellen
   
Detective&Thrillergids (Vrij Nederland) Cover
Een compleet magazine met recensies, bekroonde boeken en een uitgebreide lijst met in het Nederlands verkrijgbare detective en thrillers.
 
Frequentie: 1
Prijs: €9,99
Bestellen
 
Doctor Jazz magazine Cover
Het enige tijdschrift in Nederland over de traditionele en vormen van jazz enverwante muziek, periode 1900-1950. Met beschouwingen, verslagen,achtergronden en recensies van muziek, boeken, cd’s en video's.
 
ISSN: 0166-2309
Frequentie: 4
Prijs: €8,95
Bestellen
   
Dogzine Cover
Dogzine is het magazine voor mensen die echt van honden houden, en er veel meer over willen weten.
 
Frequentie: 6
Prijs: €6,50
Bestellen
 
Down to Earth (3,95) Cover
Het opinieblad Down to Earth brengt nieuws, interviews,achtergrondverhalen en prikkelende meningen over het milieu. Het blad is journalistiek onafhankelijk en bericht op veelzijdige wijze over demilieuproblematiek en de aanpak daarvan.
 
Frequentie: 10
Prijs: €3,95
Bestellen
   
Electrified E-bike (9,95) Cover
De ultieme gids voor iedereen die met aandrijving fietst of wil fietsen
 
Frequentie: 5
Prijs: €9,95
Bestellen
 
Elisabeth Cover
Elisabeth is een pastoraal magazine dat via blad en site mensen wil vertellen van Gods liefde en de betekenis daarvan voor het leven van alledag. Dat gebeurt in een mix van bijdragen die herkenbaar, bemoedigend, inspirerend, persoonlijk en warm zijn.
 
Frequentie: 23
Prijs: €2,85
Bestellen
   
Emerce Cover
Op de hoogte blijven van de laatste trends op het gebied van (e-)business, marketing & media?ebuasiness
 
Frequentie: 9
Prijs: €19,95
Bestellen
 
Ensafh Cover
Fries literair tijdschrift met poëtische en prozaïsche Friese teksten. Ook worden er geregeld teksten in het Bildts of het Stadsfries opgenomen.
 
Frequentie: 6
Prijs: €7,25
Bestellen
   
Erfgoed Magazine Cover
Een breed aanbod aan wetenswaardigheden over monumentenzorg, restauratie, archeologie en beheer en behoud van cultuur erfgoed.
 
Frequentie: 8
Prijs: €5,50
Bestellen
 
ERWASEENS Cover
Boordevol korte verhalen: sprookjes, fabels, oude wereldverhalen en nieuwe favorieten om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen.
 
Frequentie: 4
Prijs: €7,95
Bestellen
   
Eva Cover
Het tijdschrift Eva richt zich op christelijke vrouwen tussen de 30 en 60 jaar met diverse achtergronden en kerkelijke kleuringen die midden in het leven staan.
 
Frequentie: 9
Prijs: €8,50
Bestellen
 
EXCELLENT Wonen en Leven Cover
Exclusief magazine voor de lezer die houdt van fraaie architectuur, stijlvolle interieurs en die een exclusieve lifestyle waardeert.
 
Frequentie: 6
Prijs: €7,95
Bestellen
   
Fabulous Mama Cover
Fabulous mama is een mooi, sprankelend maandblad met herkenbare verhalen van (bekende en onbekende) mama’s en inspirerende lifestyle-reportages. Moederschap met een flinke dosis glamour.
 
Frequentie: 12
Prijs: €5,95
Bestellen
 
Familie in Beeld Cover
Een magazine over familiegeschiedenis en stamboomonderzoek en de verwerking daarvan.
 
Frequentie: 0
Prijs: €8,95
Bestellen
   
Fastball Magazine Cover
Fastball Magazine is het magazine voor Honkbal en Softbal spelers en liefhebbers. Het blad belicht hierbij competities en sterren uit binnen- en buitenland.
 
Frequentie: 10
Prijs: €3,95
Bestellen
 
Foxy Magazine Cover
Erotisch magazine volgens de bekende formule “gewoon lekker en lekker gewoon” waarmee het blad in de afgelopen twintig jaar haar bestaansrecht dubbel en dwars heeft verdiend
 
ISSN: 8710966010075
Frequentie: 4
Prijs: €7,95
Bestellen
   
Genoeg Cover
Voor iedereen die wil genieten van een eenvoudiger leven en de luxe van genoeg. Biedt inspiratie en informatie over meer doen met minder.
 
Frequentie: 4
Prijs: €7,95
Bestellen
 
Gentlemen's Watch Cover
Gericht op de man met interesse voor auto’s, horloges, mode, hi-tech, reizen en food & beverage.
 
Frequentie: 4
Prijs: €6,95
Bestellen
   
Glamcult (€15) Cover
Engels-talig fashion, music en art magazine. Een hoogstaand, spraakmakend, mode en kunst magazine.
 
ISSN: 1874-19
Frequentie: 2
Prijs: €12,00
Bestellen
 
Gonzo Cover
Gonzo biedt een caleidoscoop van hedendaagse muziekgenres: van jazz, hedendaags klassiek en gitaarrock, industriële noise tot frisse pop of wereldmuziek.
 
ISSN: 9770778648474
Frequentie: 6
Prijs: €8,95
Bestellen
   
GP Magazine Cover
Uniek in zijn soort autotijdschrift met nadruk op racing, historie en classics
 
Frequentie: 6
Prijs: €7,50
Bestellen
 
Griekenland Magazine Cover
Elk kwartaal de mooiste reisverhalen, fotoreportages, achtergrondartikelen uit Griekenland en Cyprus. Maar ook grappige columns van bijvoorbeeld Aart Staartjes, een leuke puzzel en prijsvragen waar u fraaie prijzen mee kunt winnen.
 
Frequentie: 4
Prijs: €6,99
Bestellen
   
HARDER Zwarte Cross magazine Cover
Harder! is het magazine voor Zwarte Cross liefhebbers, mensen die houden van muziek, theater, motorcross, stunts en humor.
 
Frequentie: 3
Prijs: €4,95
Bestellen
 
HART magazine Cover
HART is sinds 2006 een toonaangevend kunsttijdschrift. HART kijkt, reflecteert, opinieert en schrijft met inzicht en bezieling.
 
ISSN: 541430612577302130
Frequentie: 12
Prijs: €13,00
Bestellen
   
Herademing Cover
Steeds meer mensen ontdekken de rijkdom van de christelijke spiritualiteit. Herademing wil u inspireren met aandacht voor hedendaagse spirituele stromingen en oog voor bronnen uit het rijke verleden.
 
Frequentie: 4
Prijs: €12,50
Bestellen
 
Het Weer Magazine Cover
Het enige publieksmagazine over het weer. Weerschijnselen worden verklaard, de actualiteit en het verleden worden toegelicht. Er is veel aandacht voor de klimaatverandering, de mens en weer en de natuur. En natuurlijk met schitterende foto's.
 
ISSN: 1568-1629
Frequentie: 6
Prijs: €7,49
Bestellen
   
Hi-Fidelity Jaarboek (alleen Belgie) Cover
Jaarboek van HVT magazine
 
Frequentie: 1
Prijs: €15,00
Bestellen
 
HSP magazine Cover
HSP is een magazine voor hoogsensitieve mensen. In HSP magazine bekijken we het onderwerp hooggevoeligheid van alle kanten.
 
Frequentie: 4
Prijs: €6,95
Bestellen
   
HVT - Hifi Video Test (alleen Belgie) Cover
Het venster op beeld en geluid. Het eerste en oudste hifi magazine van Nederland.
 
ISSN: 1567696X
Frequentie: 11
Prijs: €6,70
Bestellen
 
Il Giornale Italie krant Cover
Il Giornale della Fiera is dé gratis krant voor Italië-liefhebbers, over Italiaanse zaken en smaken, eten, vakantie, mode, kunst en cultuur.
 
Frequentie: 4
Prijs: €0,14
Bestellen
   
Inzicht Cover
InZicht verwijst naar de verschillende wegen van non-dualiteit. InZicht signaleert geestelijke stromingen die een verdieping nastreven van het menselijke bestaan, zonder gebonden te zijn aan één traditie.
 
ISSN: 9771389540005
Frequentie: 4
Prijs: €9,50
Bestellen
 
Kattenmanieren Cover
Het magazine voor kattenmensen, boordevol informatie over alle katten.
 
Frequentie: 6
Prijs: €5,50
Bestellen
   
Kids Vakantiegids Cover
Kids Vakantiegids is hét magazine voor reislustige kids en hun (groot)ouders. In dit magazine lees je alles over leuke en unieke familievakantie bestemmingen binnen en buiten Europa.
 
Frequentie: 2
Prijs: €2,95
Bestellen
 
Klassiek & Techniek Cover
Maandblad met de geur van olie en benzine welke inzicht geeft in de techniek van de klassieker 4 of 2 wieler en zorgt dat u plezier in de hobby houdt.
 
Frequentie: 12
Prijs: €4,95
Bestellen
   
Klassieke auto puzzelboek Cover
 
Frequentie: 0
Prijs: €9,95
Bestellen
 
KoffieTcacao Cover
Consumenten evolueren van “pads” naar verse bonen, theezakjes zijn ouderwets en de gewone chocolade is uit. Voor de bewuste genieter is er nu KoffieTcacao magazine.
 
Frequentie: 4
Prijs: €6,50
Bestellen
   
Lekker Vega Cover
Compleet magazine met interessante interviews, heerlijke recepten, kooktips vanuit eigen Kookshows! en hotspots.
 
Frequentie: 4
Prijs: €5,95
Bestellen
 
Leukste agenda voor oma's en opa's Cover
Een praktische weekagenda vol tips en inspiratie voor een vitaal, duurzaam, betrokken en actief leven met (klein)kinderen.
 
Frequentie: 1
Prijs: €15,00
Bestellen
   
Level Up horsemanship magazine Cover
Level Up horsemanship magazine is een glossy magazine voor paardenmensen die bewust met hun paard bezig willen zijn.
 
Frequentie: 4
Prijs: €5,95
Bestellen
 
Lourens Magazine - regio NOORD NL Cover
Glossy over de geneugten des levens. Landelijk en regionale artikelen. Uitvoering Noord Nederland
 
Frequentie: 2
Prijs: €7,95
Bestellen
   
Lourens Magazine - regio NOORDWEST NL Cover
Glossy magazine over de geneugten des levens. Landelijk en regionale artikelen. Regio Noordwest
 
Frequentie: 2
Prijs: €7,95
Bestellen
 
Lourens magazine - regio OOST /ZUID NL Cover
Glossy over de geneugten des levens. Landelijk en regionale artikelen. Uitvoering Oost Nederland
 
Frequentie: 2
Prijs: €7,95
Bestellen
   
Lourens magazine - regio ZUIDWEST NL Cover
 
Frequentie: 2
Prijs: €7,95
Bestellen
 
Luchtvaartnieuws Cover
Krant met luchtvaartnieuws, vol met actueel nieuws, reportages en interviews
 
Frequentie: 12
Prijs: €9,95
Bestellen
   
Manifestatie Magazine Cover
Voor iedereen die geïnteresseerd is in manifesteren, persoonlijke groei, in de wet van de aantrekkingskracht en/of meer uit het leven willen halen.
 
Frequentie: 4
Prijs: €13,13
Bestellen
 
Masters Cover
Masters is een magazine over nieuws en trends op het gebied van ondernemen, reizen, vervoer, verzorging, eten en drinken, mode, wonen en design, kunst, horloges en sieraden.
 
Frequentie: 4
Prijs: €15,00
Bestellen
   
Medisch Dossier (wat artsen niet...) Cover
Biedt onafhankelijke informatie voor het maken van betere gezondheidskeuzes. Zo bent u op de hoogte van de laatste medische inzichten, gebaseerd op onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek.
 
Frequentie: 4
Prijs: €7,95
Bestellen
 
Meesterlijk Cover
6x per jaar informatie en inspiratie vanuit passie voor bakken
 
Frequentie: 6
Prijs: €9,95
Bestellen
   
Men's Health Cover
 
Frequentie: 12
Prijs: €6,25
Bestellen
 
Men's Health Specials Cover
 
Frequentie: 2
Prijs: €7,99
Bestellen
   
Meridian Travel Cover
Meridian Travel Magazine, het dikste reismagazine van Nederland.
 
Frequentie: 4
Prijs: €7,95
Bestellen
 
Meridian Travel (Belgie) Cover
Verschillende uitgaves van Meridian Travel - uitzet België
 
Frequentie: 9
Prijs: €7,95
Bestellen
   
Metier Cover
Métier magazine is een onafhankelijk tijdschrift dat zich begeeft op het snijvlak van ambacht en kunst, materiaal en techniek.
 
Frequentie: 4
Prijs: €9,95
Bestellen
 
Metropolis M Cover
Tijdschrift over hedendaagse kunst. Aan de hand van discussies, kunstenaarsportretten, essays, interviews met kunstenaars, boek- en tentoonstellingsbesprekingen wordt een beeld geschetst van de actuele kunst in binnen - en buitenland.
 
Frequentie: 6
Prijs: €9,95
Bestellen
   
Miss Doodle Cover
Verfrissend hobbymagazine voor iedereen die creatief bezig is. Zowel voor beginners als gevorderde en richt zich op naaien, breien en haken.
 
Frequentie: 2
Prijs: €5,95
Bestellen
 
Monumentaal Cover
Monumentaal is een fraai uitgevoerd tijdschrift voor mensen die in een historisch pand wonen of daar een grote belangstelling voor hebben. Er wordt aandacht geschonken aan allerlei aspecten van bezit en onderhoud.
 
Frequentie: 6
Prijs: €7,95
Bestellen
   
Motion Windsurf Magazine Cover
Motion windsurf magazine: het lijfblad voor alle windsurfers in Nederland en België.
 
Frequentie: 4
Prijs: €9,95
Bestellen
 
Motorboot Cover
Motorboot informeert recreatieschippers over schip en uitrusting, toertochten, techniek, onderhoud, veiligheid en wetgeving. Informeren, inspireren en enthousiasmeren.
 
Frequentie: 12
Prijs: €7,65
Bestellen
   
My Image Cover
Hét vernieuwende zelfmaakmodeblad bevat een mix van tijdloze en modieuze patronen. Het blad is zeer geschikt voor beginners door
 
Frequentie: 2
Prijs: €7,95
Bestellen
 
Natuurfotografie Magazine Cover
Natuur en fotografie komen samen in natuurfotomagazine. Een tweemaandelijks magazine met kleurrijke verhalen over de natuur. Natuurfotomagazine staat boordevol foto’s gemaakt door natuurfotografen.
 
Frequentie: 6
Prijs: €9,50
Bestellen
   
Nordic Cover
Nordic Magazine is een kwartaaluitgave over Noord-Europa en de Oostzee-regio met onder andere reportages, interviews , boekbesprekingen, Noord-Europese producten en een agenda op het gebied van toerisme, life-style en cultuur.
 
Frequentie: 4
Prijs: €6,99
Bestellen
 
NY magazine (€12) Cover
Tijdschrift voor literatuur, kritief en amusement.
 
Frequentie: 4
Prijs: €12,00
Bestellen
   
OKV Cover
Een kunst- en erfgoedtijdschrift met musea- en tentoonstellingsnieuws uit heel België.
 
ISSN: 1373-4873
Frequentie: 6
Prijs: €8,00
Bestellen
 
Onkruid Cover
Onkruid is het grootste tijdschrift op het gebied van spiritualiteit, natuurlijke gezondheid, natuurbeleving en de praktische toepasbaarheid ervan.
 
Frequentie: 6
Prijs: €6,95
Bestellen
   
Onschatbare Klassieker Cover
Onschatbare Klassieker magazine verschijnt twaalf keer per jaar en is een Nederlandstalig tijdschrift voor liefhebbers van klassieke aparte en sportieve auto's. Het blad houdt de marktontwikkelingen bij en besteedt ook aandacht aan nieuwe modellen.
 
Frequentie: 12
Prijs: €5,95
Bestellen
 
Onze Taal Cover
Onze Taal is hét tijdschrift voor iedereen die van taal houdt. Met taaltips, taalhumor, taalonderzoek en verhalen over de rol van taal in politiek en maatschappij.
 
Frequentie: 6
Prijs: €6,95
Bestellen
   
Onzeeigen TUIN Cover
Al ruim 50 jaar hét kwartaalblad voor tuiniers. Vol artikelen over beplanting en vormgeving, praktisch onderhoud, groente, fruit en tuinhistorie. Onderscheidt zich door deskundigheid en eigen visie.
 
ISSN: 0030-3194
Frequentie: 4
Prijs: €9,50
Bestellen
 
OOG voor Afrika Cover
OOG VOOR AFRIKA is een warm en positief reis- en lifestyle magazine voor iedereen met een grote belangstelling voor Afrika.
 
Frequentie: 3
Prijs: €6,95
Bestellen
   
Oude Paden Cover
Kerkhistorisch tijdschrift Oude Paden laat het verleden herleven door de verhalen van toen vast te leggen. Een rijk geïllustreerd tijdschrift met warme aandacht voor de levens van onze voorgangers.
 
Frequentie: 4
Prijs: €9,95
Bestellen
 
Perfect Earth (alleen België) Cover
Leuk en leerzaam tijdschrift dat kinderen op een voor hen aantrekkelijke wijze betrekt bij natuurthema's.
 
Frequentie: 6
Prijs: €4,99
Bestellen
   
PERSWIJN Cover
Perswijn is het belangrijkste onafhankelijke wijntijdschrift van Nederland. Het verschaft informatie over wijnen uit de gehele wereld en het is altijd op zoek naar nieuwe en verrassende ontdekkingen.
 
Frequentie: 8
Prijs: €11,00
Bestellen
 
PlotatHome Cover
Uniek tijdschrift met een enorme diversiteit aan projecten met handige stappenfoto's, gratis patronen voor ScanNcut en Silhouette Cameo
 
Frequentie: 4
Prijs: €9,45
Bestellen
   
Poeziekrant Cover
In Poëziekrant leest u de beste gedichten van de knapste dichters en besprekingen door de sterkste pennen over poëzie.
 
ISSN: 230-0638
Frequentie: 6
Prijs: €11,00
Bestellen
 
Poppy Cover
Een vernieuwend en inspirerend zelkmaakmodeblad voor kinder-, baby- en hobbyartikelen.
 
Frequentie: 2
Prijs: €6,99
Bestellen
   
Proskating Cover
Hét schaatsmagazine van Nederland met verhalen, achtergronden en ontwikkelingen uit de schaatswereld. Een onmisbaar blad voor de liefhebber en de fan; met handige tips en informatie voor de beoefenaar.
 
Frequentie: 6
Prijs: €6,95
Bestellen
 
RIDE magazine Cover
Weg van de waan van de dag, meer rust en ruimte voor achtergrond. Lekker lezen en krijg nog meer plezier en een beeld van de wielersport.
 
Frequentie: 4
Prijs: €9,95
Bestellen
   
Saar Magazine Cover
Magazine voor 50+ van de makers van Saarmagazine.nl
 
Frequentie: 4
Prijs: €5,95
Bestellen
 
Sauerland Totaal Cover
Magazine vol informatie over Sauerland voor de Nederlandstalige toerist of Duitsland liefhebber.
 
Frequentie: 1
Prijs: €4,50
Bestellen
   
Scènes Cover
Scènes is het enige NL publiekstijdschrift over de podiumkunsten met alles over de wereld op en achter het toneel. Tips, nieuws, achtergronden en informatie over voorstellingen.
 
ISSN: 2214-6520
Frequentie: 4
Prijs: €5,99
Bestellen
 
Schokkend Nieuws Cover
Schokkend Nieuws Filmmagazine is een Nederlandstalig filmglossy dat zich uitsluitend richt op populaire filmgenres als horror, sciencefiction, fantasy en cultfilms.
 
ISSN: 09282483
Frequentie: 6
Prijs: €6,75
Bestellen
   
Schrift Cover
Schrift brengt een breed publiek de resultaten en inzichten van recent wetenschappelijk onderzoek van de Bijbel onder ogen.
 
Frequentie: 5
Prijs: €13,25
Bestellen
 
Schrijven Magazine Cover
Schrijven Magazine is het enige tijdschrift over creatief en recreatief schrijven. Voor iedereen die korte verhalen, gedichten, roman, scenario's, liedteksten of anders schrijft.
 
ISSN: 1385-5484
Frequentie: 6
Prijs: €7,95
Bestellen
   
Sestra Mama Cover
Met Sestra mama willen we vrouwen een moment van rust geven en laten nadenken over de manier waarop ze in het leven staan, als moeder en als vrouw.
 
Frequentie: 2
Prijs: €9,95
Bestellen
 
SL Mercedes Revue Cover
SL Mercedes Revue verschijnt zes maal per jaar en is een Nederlandstalig magazine voor eigenaren en liefhebbers van klassieke, nieuwe en sportieve Mercedes-Benz modellen. SL Mercedes Revue is een onafhankelijke uitgave.
 
Frequentie: 6
Prijs: €7,95
Bestellen
   
Sociologie Magazine Cover
Sociologie Magazine (voorheen Facta) is het tijdschrift om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de sociale wetenschappen in binnen- en buitenland.
 
Frequentie: 0
Prijs: €6,00
Bestellen
 
SOUL magazine Cover
SOUL magazine bestemd voor een breed ski en snowboardpubliek, waarin zowel de beginner als wel de gevorderde skiër en snowboarder met informatieve en beschrijvende artikelen van zijn favoriete sport mag proeven.
 
Frequentie: 4
Prijs: €17,50
Bestellen
   
Soundz Cover
Soundz is het muziekblad voor de echte muziekliefhebber. Van The Beatles tot Nirvana, van The Rolling Stones tot Kensington. De nadruk ligt op de grote artiesten van weleer, maar ook hedendaagse popmuziek komt ruimschoots aan bod.
 
Frequentie: 6
Prijs: €7,50
Bestellen
 
Spiritualiteit Cover
Spirtualieit magazine, alternatieve zorg en paramedische zorg
 
Frequentie: 2
Prijs: €7,95
Bestellen
   
Stadstuinieren Cover
Bewuste stadsbewoners die groente telen, lekker eten en genieten van het leven in de stad.
 
Frequentie: 4
Prijs: €6,95
Bestellen
 
Stitch at home Cover
Hét fullcolour magazine dat vier maal per jaar informeert en inspireert over machinaal borduren, locken, naaien en breien. Inspirerend, met een keur aan creatieve ideeën en werkstukken.
 
Frequentie: 4
Prijs: €9,95
Bestellen
   
Talkies lifestyle magazine NL Cover
Glossy magazine met hoofdonderwerpen als lifestyle, fashion, beauty, culinair, reizen, body, mind & soul en party’s worden verslonden door onze lezers.
 
ISSN: 8710966773970
Frequentie: 8
Prijs: €4,95
Bestellen
 
TENNIS Magazine Cover
Het glossy tennisblad van Nederland met alles wat de tennisser wil weten. Van tennisleraar tot beginner, van topper tot recreant. Met o.a. mooie interviews, achtergronden, reportages en columns van mensen uit de tenniswereld.
 
Frequentie: 7
Prijs: €9,99
Bestellen
   
Terras Cover
Terras is een hedendaags tijdschrift voor internationale literatuur met een eigen stijl en een goed oog voor nieuwe ontwikkelingen. In Terras vind je literatuur van hoge kwaliteit die nog niet ontdekt is. Terras houdt de lezer scherp en betrokken.
 
Frequentie: 2
Prijs: €15,00
Bestellen
 
Terschelling Magazine Cover
U komt elkaar tegen in Terschelling Magazine. Een magazine vol verhalen over eilanders, natuur, cultuur en evenementen. Een magazine met boeiende verhalen over een schitterend eiland en vooral: over wat dat eiland met mensen doet!
 
Frequentie: 4
Prijs: €4,75
Bestellen
   
The Optimist Cover
Onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen. Vooruitgang en menselijke creativiteit zijn de speerpunten van The Optimist.
 
Frequentie: 6
Prijs: €9,95
Bestellen
 
The Rijksmuseum Bulletin (€30) Cover
The Rijksmuseum Bulletin is het Engelstalige wetenschappelijke tijdschrift van het Rijksmuseum, gericht op een internationale doelgroep van professionals uit musea, handel, wetenschap en onderwijs, maar ook op liefhebbers met kennis van zaken.
 
Frequentie: 4
Prijs: €30,00
Bestellen
   
Theaterkrant magazine (Theatermaker) Cover
Theatermaker is het vakblad voor podiumkunsten. Geschikt voor iedereen die werkzaam en geïnteresseerd is in podiumkunsten.
 
Frequentie: 6
Prijs: €12,00
Bestellen
 
Tijdschrift voor Yoga Cover
Tijdschrift voor Yoga is voor iedereen die zich wil verdiepen en meer wil weten over yoga, zowel voor beoefenaars van yoga, docenten als geïnteresseerden.
 
Frequentie: 4
Prijs: €9,95
Bestellen
   
Time Out Cover
Time Out, het (ont)spannende wolven doeboek voor het hele gezin.
 
Frequentie: 0
Prijs: €9,95
Bestellen
 
Tirade € 12,50 Cover
Literair tijdschrift Tirade werd opgericht in 1957 en de groep steigerende jongeren is inmiddels, ruim een halve eeuw en meer dan 400 nummers later, herhaaldelijk vervangen door nieuwe lichtingen jonge redacteuren.
 
Frequentie: 5
Prijs: €12,50
Bestellen
   
Triptalk Cover
TripTalk is een magazine voor iedereen die graag reist, of het nou om citytrip, midweekje of lange vakantie gaat. In het tijdschrift draait alles bereikbare, betaalbare bestemmingen, maar altijd op net een andere manier.
 
Frequentie: 4
Prijs: €7,95
Bestellen
 
Up - Down Mountainbike magazine Cover
Up/Down mountainbike magazine: het lijfblad voor alle mountainbikers in Nederland en België die verder kijken dan de gebaande paden.
 
Frequentie: 5
Prijs: €7,95
Bestellen
   
Vind magazine Cover
Magazine met informatie over geschiedenis, archeologie, kunst en antiek.
 
Frequentie: 4
Prijs: €12,50
Bestellen
 
VOL magazine Cover
VOL magazine is het fashion en lifesytle magazine voor de curvy vrouw.
 
Frequentie: 2
Prijs: €6,99
Bestellen
   
Vrij Nederland Cover
In de rijke geschiedenis van opinieweekblad Vrij Nederland heeft dat woord een elementaire rol gespeeld. Vanaf de jaren ‘50 maakt de titel school met spraakmakende interviews, scherpzinnige columns en natuurlijk de maandelijkse boekenbijlage.
 
Frequentie: 47
Prijs: €8,99
Bestellen
 
Vruchtbare Aarde Cover
Spiritueel cultuurtijdschrift: voeding voor de ziel. Grenzeloos nieuwsgierig als het om visie gaat. Interviews, columns, essays. Uitnodiging tot blikverruiming.
 
Frequentie: 4
Prijs: €4,95
Bestellen
   
Weet Magazine Cover
Weet Magazine (www.weet-magazine.nl) is een populair-wetenschappelijk tijdschrift (in het genre van Quest en Kijk) en biedt een aansprekende mix van kennis en vermaak vanuit een christelijke identiteit.
 
Frequentie: 6
Prijs: €6,25
Bestellen
 
Wendy - Specials Cover
Wendy, het magazine van Wendy van Dijk, is overgegaan in Special-vorm, waarmee beter wordt ingespeeld op die lezersbehoefte naar hulp en inspiratie.
 
Frequentie: 4
Prijs: €6,50
Bestellen
   
Whisky Passion Cover
In elke uitgave zal aandacht zijn voor alle diversiteiten op het gebied van whisky. Dus niet alleen maar single malt whisky, maar ook blends, Amerikaanse, Japanse en Ierse whiskeys en likeuren.
 
Frequentie: 4
Prijs: €8,45
Bestellen
 
Wielrenblad Cover
Het magazine richt zich op racefietsers die voor hun plezier rijden.
 
Frequentie: 5
Prijs: €7,95
Bestellen
   
Wilde Vrouw (voorh. Kiind) Cover
Kiind informeert en inspireert tot relaxter leven met kinderen. Kiind is ook spelen, want huttenbouwen is ook opvoeden!
 
Frequentie: 4
Prijs: €12,50
Bestellen
 
Winelife Cover
WINELIFE is hét tijdschrift voor wijnliefhebbers. Je leest over verre wijnreizen en verrassende vondsten dicht bij huis.
 
Frequentie: 6
Prijs: €7,95
Bestellen
   
Wingfoil magazine Cover
Kom alles te weten over wingfoilen. Tips, informatie en testen van wingfoils.
 
Frequentie: 2
Prijs: €9,95
Bestellen
 
WOEF Cover
WOEF: Het meest gelezen hondenmagazine sinds 1964
 
Frequentie: 12
Prijs: €5,95
Bestellen
   
Women's Health Cover
 
Frequentie: 8
Prijs: €5,99
Bestellen
 
Xplore Ibiza Magazine Cover
high end lifestyle magazine voor Ibiza Lovers met prachtige reportages, unieke interviews, bijzondere fotografie en is een internationale uitgave, Nederlands-Engels.
 
Frequentie: 2
Prijs: €7,95
Bestellen
   
YachtFocus magazine Cover
Glossy maandblad met nieuwe en gebruikte boten te koop vergezeld door het recente botennieuws. Circa 200 pagina's vaarplezier!
 
Frequentie: 12
Prijs: €3,95
Bestellen
 
Youngtimer Magazine Cover
Hét magazine over auto’s die tussen modern en klassiek vallen. Grofweg auto’s uit de jaren ’80 en ’90
 
Frequentie: 6
Prijs: €6,75
Bestellen
   
Zilver Magazine Cover
Zilver Magazine wil de Twentse 60-plussers inspireren om zoveel mogelijk uit het leven te halen en neemt de lezer mee naar vroeger, laat de lezer kennismaken met natuur, kunst, cultuur en human interest.
 
Frequentie: 4
Prijs: €3,95
Bestellen
 
Zone 5300 Cover
Glossy kwartaalmagazine Zone 5300 is al bijna achttien jaar een verzamelplaats voor jong strip- , illustratie- en schrijftalent dat vervolgens zijn weg naar de reguliere media vond en vindt.
 
ISSN: 1570-2146
Frequentie: 4
Prijs: €8,50
Bestellen
   
VMBpress is een initiatief van:
abonnementenland
VMBpress BV | De Trompet 1739 | 1967 DB Heemskerk | t 0251 – 257935 | f 0251 – 310405 | e info@vmbpress.nl | i www.vmbpress.nl