VMBpress
Klanten login

Het assortiment van VMBpress:

Wilt u een of meerdere van deze tientallen tijdschriften in uw assortiment opnemen? Log dan nu in of registreer u meteen!


Alle bladen Gezondheid Hobby Jeugd Kunst
Reizen Lifestyle Man Management Natuur
Religie Vrouw Erotiek
360 Magazine Cover
Het beste uit de internationale pers. 360. selecteert en vertaalt journalistieke verhalen uit de internationale media voor een Nederlandstalig publiek.
 
Frequentie: 20
Prijs: €5,99
Bestellen
   
Antroposofie Magazine Cover
Een magazine dat je aan het denken zet en je uitnodigt om meer bewust eigen keuzen te maken voor de waarden waarmee je je als mens wilt verbinden.
 
Frequentie: 4
Prijs: €8,95
Bestellen
 
Awater Cover
Awater is het tijdschrift van de Poezieclub, in 2001 opgericht door toenmalig Dichter des Vaderlands Gerrit Komrij. Awater is een podium voor aanstormende en gevestigde dichters, brengt het laatste nieuws, recensies en reportages.
 
ISSN: 1570-0917
Frequentie: 3
Prijs: €8,50
Bestellen
   
Bier Cover
Bier!, het enige magazine voor de echte biergenieter. Bier! is het enige onafhankelijke smaakmakende glossy magazine over speciaalbier in Nederland.
 
Frequentie: 4
Prijs: €6,95
Bestellen
 
Brabeau Cover
Brabeau is een glossy magazine over de kwaliteit van het leven in Brabant. Het gaat over wat er écht toe doet. Over wonen en leven, mensen en verhalen, natuur en cultuur, toen en nu, eten en winkelen.
 
Frequentie: 4
Prijs: €6,25
Bestellen
   
Business Spiritualiteit Magazine Nyenrode Cover
Business Spiritualiteit Magazine Nyenrode schenkt vooral aandacht aan de corporatieve spiritualiteit: de spirituele kracht van een groep, een organisatie, een bedrijf. Een kracht die essentieel is voor succes en voortbestaan op lange termijn.
 
Frequentie: 4
Prijs: €14,50
Bestellen
 
De Dikke Blauwe magazine Cover
Richt zich op mensen en organisaties die zich met eigen middelen, kennis en tijd inzetten voor een betere wereld, zoals major donors en hun adviseurs, vermogensadviseurs bij de private banks en andere financiele dienstverleners.
 
Frequentie: 4
Prijs: €8,75
Bestellen
   
De Kanttekening Magazine Cover
Emancipatoire crossmedia-magazine met verdieping en opinie over samenleving, zingeving, wereldissues en kunst & cultuur, in het bijzonder bi-culturaliteit, participatie, integratie, onderwijs, mensenrechten en vrijheid.
 
Frequentie: 11
Prijs: €5,99
Bestellen
 
De lage landen (Ons Erfdeel) (€19) Cover
Het Vlaams-Nederlands cultureel tijdschrift bevat o.a. beschouwingen over literatuur, taal en uiteenlopende maatschappelijke onderwerpen.
 
Frequentie: 4
Prijs: €19,00
Bestellen
   
De Nieuwe Koers Cover
De Nieuwe Koers is een magazine voor christenen op zoek naar inspiratie om hun geloof vorm te geven in hun dagelijks leven. Met spraakmakende onderzoeken, boeiende achtergrondverhalen en portretten van smaakmakers in kerk en cultuur.
 
Frequentie: 10
Prijs: €7,95
Bestellen
 
De Parelduiker Cover
De Parelduiker is een literair-historisch tijdschrift, dat vijfmaal per jaar verschijnt. De Parelduiker biedt een spectaculaire en vaak amusante speurtocht naar de verborgen schatten van de literatuurgeschiedenis.
 
ISSN: 1394 6280
Frequentie: 5
Prijs: €13,50
Bestellen
   
De Republikein Cover
De Republikein doorbreekt het taboe op het sympathiseren met een regeringsvorm zonder monarch en stimuleert de discussie over wat democratisch burgerschap werkelijk inhoudt.
 
ISSN: 1574 1834
Frequentie: 4
Prijs: €10,90
Bestellen
 
De Tuin op Tafel (alleen EkoPlaza) Cover
Moestuinieren is leuk en gemakkelijk. Het kan in je tuin of op het balkon. In De Tuin op Tafel geeft Angelo Dorny tips & tricks en gaat hij op bezoek bij zijn moestuinvrienden. Een magazine met gemakkelijke recepten voor elke dag en boordevol tips.
 
Frequentie: 4
Prijs: €7,25
Bestellen
   
Detective&Thrillergids (Vrij Nederland) Cover
Een compleet magazine met recensies, bekroonde boeken en een uitgebreide lijst met in het Nederlands verkrijgbare detective en thrillers.
 
Frequentie: 1
Prijs: €9,99
Bestellen
 
Doctor Jazz magazine Cover
Het enige tijdschrift in Nederland over de traditionele en vormen van jazz enverwante muziek, periode 1900-1950. Met beschouwingen, verslagen,achtergronden en recensies van muziek, boeken, cd’s en video's.
 
ISSN: 0166-2309
Frequentie: 4
Prijs: €8,95
Bestellen
   
Down to Earth Cover
Het opinieblad Down to Earth brengt nieuws, interviews,achtergrondverhalen en prikkelende meningen over het milieu. Het blad is journalistiek onafhankelijk en bericht op veelzijdige wijze over demilieuproblematiek en de aanpak daarvan.
 
Frequentie: 10
Prijs: €3,00
Bestellen
 
Elisabeth Cover
Elisabeth is een pastoraal magazine dat via blad en site mensen wil vertellen van Gods liefde en de betekenis daarvan voor het leven van alledag. Dat gebeurt in een mix van bijdragen die herkenbaar, bemoedigend, inspirerend, persoonlijk en warm zijn.
 
Frequentie: 23
Prijs: €2,75
Bestellen
   
Ensafh Cover
Fries literair tijdschrift met poëtische en prozaïsche Friese teksten. Ook worden er geregeld teksten in het Bildts of het Stadsfries opgenomen.
 
Frequentie: 6
Prijs: €6,85
Bestellen
 
EXCELLENT Wonen en Leven Cover
Exclusief magazine voor de lezer die houdt van fraaie architectuur, stijlvolle interieurs en die een exclusieve lifestyle waardeert.
 
Frequentie: 4
Prijs: €5,95
Bestellen
   
Fabulous Mama Cover
Fabulous mama is een mooi, sprankelend maandblad met herkenbare verhalen van (bekende en onbekende) mama’s en inspirerende lifestyle-reportages. Moederschap met een flinke dosis glamour.
 
Frequentie: 12
Prijs: €5,95
Bestellen
 
Genoeg Cover
Voor iedereen die wil genieten van een eenvoudiger leven en de luxe van genoeg. Biedt inspiratie en informatie over meer doen met minder.
 
Frequentie: 4
Prijs: €6,99
Bestellen
   
Glamcult (€12) Cover
Engels-talig fashion, music en art magazine. Een hoogstaand, spraakmakend, mode en kunst magazine.
 
ISSN: 1874-19
Frequentie: 2
Prijs: €12,00
Bestellen
 
Gonzo Cover
Gonzo biedt een caleidoscoop van hedendaagse muziekgenres: van jazz, hedendaags klassiek en gitaarrock, industriële noise tot frisse pop of wereldmuziek.
 
ISSN: 9770778648474
Frequentie: 6
Prijs: €8,95
Bestellen
   
Gooisch als lifestyle Cover
Zo leven wij. Zo wonen wij. Zo gaan wij op vakantie. Zo gaan wij met elkaar om. Interviews en reportages over het echte Gooische leven, dat zich in iedere plaats in heel Nederland afspeelt.
 
Frequentie: 6
Prijs: €4,95
Bestellen
 
Herademing Cover
Steeds meer mensen ontdekken de rijkdom van de christelijke spiritualiteit. Herademing wil u inspireren met aandacht voor hedendaagse spirituele stromingen en oog voor bronnen uit het rijke verleden.
 
Frequentie: 4
Prijs: €12,50
Bestellen
   
Inzicht Cover
InZicht verwijst naar de verschillende wegen van non-dualiteit. InZicht signaleert geestelijke stromingen die een verdieping nastreven van het menselijke bestaan, zonder gebonden te zijn aan één traditie.
 
ISSN: 9771389540005
Frequentie: 4
Prijs: €7,50
Bestellen
 
Jente Cover
Jente is het enige opvoedmagazine dat uitgebreid aandacht geeft aan geloofsopvoeding. Het tijdschrift wil ouders helpen hun kinderen ‘bewust christelijk' op te voeden.
 
Frequentie: 8
Prijs: €6,50
Bestellen
   
JFW Magazine Cover
JFW is een luxury toonaangevend magazine over Juwelen, Fashion en Horloges in het hoogsegment.
 
ISSN: 1567-2972
Frequentie: 4
Prijs: €6,50
Bestellen
 
JFW magazine - ENG Cover
 
Frequentie: 2
Prijs: €6,50
Bestellen
   
Kattenmanieren Cover
Het magazine voor kattenmensen, boordevol informatie over alle katten.
 
Frequentie: 6
Prijs: €5,50
Bestellen
 
KoffieTcacao Cover
Consumenten evolueren van “pads” naar verse bonen, theezakjes zijn ouderwets en de gewone chocolade is uit. Voor de bewuste genieter is er nu KoffieTcacao magazine.
 
Frequentie: 6
Prijs: €6,50
Bestellen
   
LXRY Cover
LXRY is een magazine over nieuws en trends op het gebied van ondernemen, reizen, vervoer, verzorging, eten en drinken, mode, wonen en design, kunst, horloges en sieraden.
 
Frequentie: 4
Prijs: €15,00
Bestellen
 
Metropolis M Cover
Tijdschrift over hedendaagse kunst. Aan de hand van discussies, kunstenaarsportretten, essays, interviews met kunstenaars, boek- en tentoonstellingsbesprekingen wordt een beeld geschetst van de actuele kunst in binnen - en buitenland.
 
Frequentie: 6
Prijs: €9,95
Bestellen
   
Mint Magazine Cover
Een vol magazine van wel 88 pagina’s dik met stoere, pittige en mooie verhalen en artikelen. Van en over vrouwelijke twintigers.
 
Frequentie: 1
Prijs: €7,95
Bestellen
 
Motorboot Cover
Motorboot informeert recreatieschippers over schip en uitrusting, toertochten, techniek, onderhoud, veiligheid en wetgeving. Informeren, inspireren en enthousiasmeren.
 
Frequentie: 12
Prijs: €6,95
Bestellen
   
NY magazine (€12) Cover
Tijdschrift voor literatuur, kritief en amusement.
 
Frequentie: 4
Prijs: €12,00
Bestellen
 
Poeziekrant Cover
In Poëziekrant leest u de beste gedichten van de knapste dichters en besprekingen door de sterkste pennen over poëzie.
 
ISSN: 230-0638
Frequentie: 6
Prijs: €9,50
Bestellen
   
Renata Magazine Cover
Het Lifestyle en Business Glossy magazine dat eerlijke verhalen deelt over de ondernemende vrouw en het ondernemerschap.
 
Frequentie: 2
Prijs: €6,95
Bestellen
 
Saar Magazine Cover
Magazine voor 50+ van de makers van Saarmagazine.nl
 
Frequentie: 4
Prijs: €5,95
Bestellen
   
Salt (alleen EkoPlaza) Cover
Salt ontdekt, inspireert en verbindt, op licht verteerbare wijze. Zonder 'gloss', gewoon puur, rauw en eerlijk, maar wel met goede smaak.
 
Frequentie: 4
Prijs: €10,00
Bestellen
 
Scènes (5,95) Cover
Scènes is het enige NL publiekstijdschrift over de podiumkunsten met alles over de wereld op en achter het toneel. Tips, nieuws, achtergronden en informatie over voorstellingen.
 
ISSN: 2214-6520
Frequentie: 6
Prijs: €5,95
Bestellen
   
Schokkend Nieuws Cover
Schokkend Nieuws Filmmagazine is een Nederlandstalig filmglossy dat zich uitsluitend richt op populaire filmgenres als horror, sciencefiction, fantasy en cultfilms.
 
ISSN: 09282483
Frequentie: 6
Prijs: €6,75
Bestellen
 
Sestra Mama (vervanger voor Jente) Cover
Met Sestra mama willen we vrouwen een moment van rust geven en laten nadenken over de manier waarop ze in het leven staan, als moeder en als vrouw.
 
Frequentie: 2
Prijs: €9,95
Bestellen
   
Sociologie Magazine Cover
Sociologie Magazine (voorheen Facta) is het tijdschrift om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de sociale wetenschappen in binnen- en buitenland.
 
Frequentie: 0
Prijs: €6,00
Bestellen
 
Soigneur Cycling Journal Cover
Soigneur Cycling Journal is een Engelstalig magazine met liefde voor racefietsen. In samenwerking met andere wielerliefhebbers en creatieve professionals geeft Soigneur vorm aan de liefde voor de fiets.
 
Frequentie: 2
Prijs: €16,50
Bestellen
   
Talkies lifestyle magazine NL Cover
Glossy magazine met hoofdonderwerpen als lifestyle, fashion, beauty, culinair, reizen, body, mind & soul en party’s worden verslonden door onze lezers.
 
ISSN: 8710966773970
Frequentie: 8
Prijs: €4,95
Bestellen
 
TENNIS Magazine Cover
Het glossy tennisblad van Nederland met alles wat de tennisser wil weten. Van tennisleraar tot beginner, van topper tot recreant. Met o.a. mooie interviews, achtergronden, reportages en columns van mensen uit de tenniswereld.
 
Frequentie: 7
Prijs: €7,99
Bestellen
   
The Optimist Cover
Onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen. Vooruitgang en menselijke creativiteit zijn de speerpunten van The Optimist.
 
Frequentie: 6
Prijs: €9,95
Bestellen
 
The Rijksmuseum Bulletin (€30) Cover
The Rijksmuseum Bulletin is het Engelstalige wetenschappelijke tijdschrift van het Rijksmuseum, gericht op een internationale doelgroep van professionals uit musea, handel, wetenschap en onderwijs, maar ook op liefhebbers met kennis van zaken.
 
Frequentie: 4
Prijs: €30,00
Bestellen
   
Tirade € 12,50 Cover
Literair tijdschrift Tirade werd opgericht in 1957 en de groep steigerende jongeren is inmiddels, ruim een halve eeuw en meer dan 400 nummers later, herhaaldelijk vervangen door nieuwe lichtingen jonge redacteuren.
 
Frequentie: 5
Prijs: €12,50
Bestellen
 
TRANS Cover
Hèt blad over genderidentiteit gemaakt door transgender personen, biedt verdieping en inspiratie door middel van persoonlijke verhalen, opinie, achtergrondartikelen en interviews.
 
Frequentie: 0
Prijs: €7,95
Bestellen
   
V'gan Lifestyle Magazine (alleen EkoPlaza) Cover
V’gan Lifestyle Magazine staat vol lekkere recepten, tips van experts, hotspots, informatie, inspirerende projecten op het gebied van veganistisch eten.
 
ISSN: 8711273992726
Frequentie: 4
Prijs: €6,95
Bestellen
 
Vlam! Cover
Aan de slag met je talenten: werk versus privé, zelfontplooiing of jezelf opofferen, met je talenten aan de slag, ambitie en ervaringsverhalen
 
Frequentie: 1
Prijs: €7,95
Bestellen
   
Vrij Nederland Cover
In de rijke geschiedenis van opinieweekblad Vrij Nederland heeft dat woord een elementaire rol gespeeld. Vanaf de jaren ‘50 maakt de titel school met spraakmakende interviews, scherpzinnige columns en natuurlijk de maandelijkse boekenbijlage.
 
Frequentie: 47
Prijs: €8,99
Bestellen
 
Wereldnieuws Cover
Wereldnieuws het enige magazine voor kritische mensen die op zoek zijn naar het ware nieuws!
 
Frequentie: 12
Prijs: €3,95
Bestellen
   
Winelife Cover
WINELIFE is hét tijdschrift voor wijnliefhebbers. Je leest over verre wijnreizen en verrassende vondsten dicht bij huis.
 
Frequentie: 6
Prijs: €6,95
Bestellen
 
Zone 5300 Cover
Glossy kwartaalmagazine Zone 5300 is al bijna achttien jaar een verzamelplaats voor jong strip- , illustratie- en schrijftalent dat vervolgens zijn weg naar de reguliere media vond en vindt.
 
ISSN: 1570-2146
Frequentie: 4
Prijs: €7,95
Bestellen
   
VMBpress is een initiatief van:
abonnementenland
VMBpress BV | De Trompet 1739 | 1967 DB Heemskerk | Postbus 190 | 1940 AD Beverwijk | t 0251 – 257935 | f 0251 – 310405 | e info@vmbpress.nl | i www.vmbpress.nl